Find yourself back in this land, far from the sorrow-full world of the Humans. Live as you please and fight for everything you own, together we will rule this world!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Hey there

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Niko

avatar

Aantal berichten : 15

Karakter
Leeftijd: 17
Rang: Geen idee. Torenvalk
Partner: Nog geen

BerichtOnderwerp: Hey there   zo aug 07, 2011 4:48 am

Met rustige vleugels slagen vloog Niko over het gebied van niemandsland. Het zelfde stuk grond waar hij de afgelopen jaren heeft geleefd met zijn soort genoten. En waar naar ze toe verbannen waren. Het was oneerlijke. Hij was dit vervloekte woud meer dan zat de bomen de grond. En hij wou wraak op de andere rassen die hem en zijn soort dit hadden aan gedaan. En naar dit vervloekte stuk bos hadden verbannen. Ze zieden dat ze monsters waren, maar hun waren juiste de monsters. Met een nauwlettende blik hield hij de grond in de gaten en zocht hij naar een stuk eten. Toen hij een haas tussen de bosjes zag lopen. Dook hij naar benden en spreidde zijn klauwen. Waarna hij de haas met zijn dodelijke klauwen greep. Het beestje piepte angstige toen het hulpeloos steving in zijn klauwen zat. Maar Niko schok er geen aandacht aan. En meteen draaide hij met een freme ruk de nek om. Om het beestje uit zijn lijden verloste. Niko spreidde zijn vleugels weer en vloog naar een boom. Hij liet de levenloze haas op de tak vallen waarna hij zijn vleugels wat klapwiekte en zelf ook op de tak lande. Niko vouwde zijn vleugels netjes langs zijn lichaam en begon rustige van zijn vangst te eten. Toen hij een geluid hoorde tilde hij zijn kop wat op en keek rustige naar beneden om te zien wie of wat er ondere hem stond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riddel

avatar

Aantal berichten : 15

Karakter
Leeftijd: 26 jaar
Rang: draak
Partner: Try my!

BerichtOnderwerp: Re: Hey there   di aug 09, 2011 8:07 am

De wind streek langs haar gezicht en het waaide niet eens. Riddel's spierwitte vleugels gingen op en neer in een redelijk tempo. Haar blik gleed over de bossen waar ze al jaren en jaren had gewoont, Haar menselijke kant had ze hier weinig getoont en vond het niet nodig om zich te vertonen op die manier. Een grote open plek in het bos trok haar aandacht en ze zetten een landing in waarbij ze een soepele landing maakten. Ze vouwde haar vleugels tegen haar lichaam en stapte rond. Ze was niet erg groot, maar zeker 2 meter hoog en 4 meter lang. Haar spanweite was 3,9 meter. Riddel zag een falk op vliegen, maar het kon net zo goed een Shapeshifter zijn. Grommend van ergernis legde Riddel zich neer en rolde zich half op, maar legde haar kop op haar voorpoten. Ze kende bijna alle van haar soort die verschillende vormen hadden. Maar tot nu toe was zij de enige die zo groot was? Riddel hielt de vogel in de gaten die naar beneden keek en ze was moe van het altijd hier moeten blijven. Woede borrelde in haar op en boos brulde ze uitdagend naar de wereld voor ze haar kop weer neer legde en voor zich uitstaarden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niko

avatar

Aantal berichten : 15

Karakter
Leeftijd: 17
Rang: Geen idee. Torenvalk
Partner: Nog geen

BerichtOnderwerp: Re: Hey there   do aug 11, 2011 11:38 pm

Even trilde de grond onder hem en de tak waar hij op zat niet heel hevig maar wel genoeg dat hij het merkte. Ook had hij iets zwaars op de grond horen landen. Al snel zag hij een draak met ze had haar vleugels tegen haar lichaam gevouwen en stapte rond. De draak liet een grom van ergernis uit zijn bek gaan en Niko luid een kraste geluid uit zijn bek komen. Het wezen ging valk voor zijn boom liggen waarna ze een woedende brul los liet die ook uitdagende klonk. Niko plukte nog wat stukjes vlees van zijn vangst. Terwijl hij het wezen in de gaten hield die onder hem op de grond lag en wat voor zich uitstarend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riddel

avatar

Aantal berichten : 15

Karakter
Leeftijd: 26 jaar
Rang: draak
Partner: Try my!

BerichtOnderwerp: Re: Hey there   vr aug 12, 2011 1:38 am

De valk deed niet veel meer dan vlees plukken van een prooi die hij gevangen had, maar Riddel schonk er geen aandacht meer aan. Woede kookte nogsteeds door haar aderen. De andere rassen erkende hun niet en daar was ze erg kraad over, terwijl het de schuld an de elfen waren dat alle Shapeshifters hier in diepbos moesten verblijven. Het liefste erliet ze deze bossen en heel soms bleef ze aan de bosrand rond dwalen terwijl ze nadacht over hoe het zou zijn een eigen koningkrijk te hebben? Haar maag rommelde voor de zoveelste keer en Riddel schudden haar kop. Er leefde hier alleen maar klein wild niet veel groter dan een uil of een haas. De herten waren al lange tijd geleden verdwenen. Rusteloos legde ze haar kop weer neer en er begon een plan te vormen in haar kop, maar ze had nog geen goed idee om het om te zetten in een echte aanval. Ze moest alle Shapeshifters bij elkaar zien te krijgen en dan zou het geen probleem zijn om alle rassen op hun knieén te dwingen! Een ritselend geluid trok de aandacht van de witte draak en ze keek op naar waar het geluid vadaan kwam?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niko

avatar

Aantal berichten : 15

Karakter
Leeftijd: 17
Rang: Geen idee. Torenvalk
Partner: Nog geen

BerichtOnderwerp: Re: Hey there   za aug 13, 2011 1:22 am

De draak zat daar maar wat te liggen niet echt veel boeiends. Hij vertrouwde het ook niet zo. Onrustige zat hij vanuit de tak maar wat naar de draak te kijken. Hij ergerd zich aan het feit dat hij hier opgesloten zat. Die draak was een shapeshifter net zoals hij dat wist hij zeker. Ze rook zo. Niko kraste eens uitdagende naar haar om te zien wat ze ging doen. Maar toen hij een ritselende geluid hoorde shoten zijn ogen meteen naar de richtign waar het vandaan kwam. Al snel kwam er een konijn tevoorschijn. Zonder te aarzelen spreidde Niko zijn vleugels en dook op het konijn af. En zette zijn klauwen diep in het beestje zijn buik en met zijn snavel pikte hij de keel open. Hoewel hij niet echt honger meer had van de haas die hij net had gegeten. At hij toch nog wat stukjes vlees. Waarna hij in zijn menselijke gedaant veranderde. En voor de draak ging zitten en haar aankeek. 'En wie ben jij?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riddel

avatar

Aantal berichten : 15

Karakter
Leeftijd: 26 jaar
Rang: draak
Partner: Try my!

BerichtOnderwerp: Re: Hey there   za aug 13, 2011 10:21 am

De alk kraste uitdagend, maar Riddel schonk er geen aandacht aan en zag het konijn aankomen huppelen. Nog voor ze haar poot naar het diertje kon uitsteken lande de valk er boven op en doden het meteen. Een lichte grom van ergernis glipte uit haar keel meer om waar e aan had liggen denken dan naar de vogel zelf. Het dier veranderde in zijn menselijke gedaante en Riddel zag hem voor zich gaan zitten en roeg wie zij was. Riddel keek hem met haar ijsblauwe ogen aan en bleef even stil zitten voor ook zij in haar meest menselijke vorm aannam, maar het enige verschil was dat ze haar vleugels, staart klauw-achtige handen en voeten, de hoorns en haar staart behielt. 'Waarom zou je dat willen weten?' vroeg Riddel op rustige toon, ookal nam haar boosheid wat af omdat ze met een van haar eigen soort sprak. 'Maar als jij de mijne wilt weten zul je toch die van je eigen ook moeten vertellen?' zei Riddel met een zachte glimlach en ging beter op haar ahterwerk zitten en legde haar lange dunne staart over haar gekruisde benen heen. 'Ik ben Riddel Dragonheart en wie ben jij?' Riddel stelde zich niet snel voor, maar als het een andere Shapeshifter was kon het niet echt kwaad?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hey there   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hey there
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fantasy Life :: Overige Territoria :: Niemandsland-
Ga naar: