Find yourself back in this land, far from the sorrow-full world of the Humans. Live as you please and fight for everything you own, together we will rule this world!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Ceremonie 7 augustus 2011

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Setherian
King
avatar

Aantal berichten : 684

Karakter
Leeftijd: 29
Rang: wizardking
Partner: Mimi... that bloodyvampelf stole my heart

BerichtOnderwerp: Ceremonie 7 augustus 2011   ma aug 08, 2011 6:13 am

"Tovenaars en Tovenaressen verzamelen," riep Seth kalm maar luid en hij wachtte geduldig tot iedereen bij elkaar was gekomen. "Zoals sommigen van jullie weten of vinden is er iemand tussen ons die het wel verdient om een mentor toegewezen te krijgen." zei Seth en hij zweeg even. "Denaii, treed naar voren. Ik ben tot het besluit gekomen dat er een tovenares is die het verdient om jou les te geven en dat jij het verdient om van haar les te krijgen. Jouw mentor is vanaf nu Maia, dat ze jou alles moge leren wat je nodig hebt om een krachtig en groots tovenares te worden," zei Seth. Hij keek rond en liet de rest juichen, roepen en klappen. Toen kuchte hij "Dat was het, jullie mogen verder met waar jullie mee bezig waren," zei Seth. Hij keek nog even door de gleuven in zijn helm waar hij een mond stuk van had opzij geschoven naar de tovenares en haar nieuwe leerling voordat hij zich omdraaide en er enkele lichtbollen verschenen om de grotten beter te verlichten. Hij was al weg voordat iemand het had opgemerkt.


(kort maar er zijn er dan ook weinig. )
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Denaii
Moderator & Queen
avatar

Aantal berichten : 441

Karakter
Leeftijd: 17 years
Rang: Queen C:
Partner: Do you dare?

BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 7 augustus 2011   ma aug 08, 2011 7:29 am

Denaii was opgewonden, en keek voor het eerst weer eens echt gemeend vrolijk. Vandaag ging ze haar mentor krijgen! Ze wist niet wie, maar ze vertrouwde erop dat het een awesome wizard ging worden. Ze wierp nog een blik op zichzelf en stapte toen de duistere grotten in waar ze zich zo alleen voelde. Al snel kwam ze uit in de gemeenschappelijke ruimte, Seth stond al op de richel en keek rond. 'Tovenaars en Tovenaressen verzamelen,' Zei hij kalm. Denaii keek hoe de ruimte langzaam vol stroomde met Wizards en keek de King aan. 'Zoals sommigen van jullie weten of vinden is er iemand onder ons die het wel verdiend om een mentor toegewezen te krijgen." Begon hij. Een druk geroezemoes begon, en Denaii stelde tot haar tevredenheid vast dat niemand nog in haar richting keek. Nog niet. Seth ging verder, 'Denaii, treed naar voren. Ik ben tot het besluit gekomen dat er een tovenares is die het verdient om jou les te geven en dat jij het verdient om van haar les te krijgen. Jouw mentor is vanaf nu Maia, dat ze jou alles moge leren wat je nodig hebt om een krachtig en groots tovenares te worden.' Denaii stapte naar voren onder zijn betoog en keek op naar hem. Maia! Ze keek rond, en had geen idee wie het zou kunnen zijn. Ze liet een glimlach verschijnen op haar gezicht, de rest juichte en riep en klapte. Ze keek glimlachend naar de menigte. Seth kuchtte, als teken dat hij nog iets wou zeggen. 'Dat was het, jullie mogen verder met waar jullie mee bezig waren.' Denaii keek terug naar Seth, maar die was al verdwenen. Ze haalde haar schouders op, ze zou hem nog wel eens zien. Ze deed een pas naar voren, en keek om zich heen. Waar was Maia?

~~~~~~~~~~~~~~~~

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maia

avatar

Aantal berichten : 61

Karakter
Leeftijd: 21
Rang: Beschermer
Partner: I prefer not!

BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 7 augustus 2011   ma aug 08, 2011 9:12 am

"Tovenaars en Tovenaressen verzamelen," Riep Seth kalm. Vandaag zou Maia een leerling krijgen, ze glimlachte bij dat idee. Ookal had ze er gemengde gevoelens over, ze zou de verantwoording krijgen over een kind, wat een moeilijke taak was, ervoor zorgen dat ze zichzelf niet zou verwonden, of andere haar zouden verwonden, maar tegelijkertijd had ze er ook wel weer een goed gevoel bij, aangezien ze een kind mocht opleiden. Dat ze het alleen al mócht doen van Setherian, was al knap. Voor Maia's doen, aangezien ze niet een van de beste mentoren zou zijn, vanwege luiheid en zorgeloosheid. Maar ze zou zeker haar best doen. Met die gedachten liep ze langzaam naar de plek waar ze gewoontelijk verzamelden bij ceremonies, ze schrok pas op toen Setherian luid begon;; "'Zoals sommigen van jullie weten of vinden is er iemand onder ons die het wel verdiend om een mentor toegewezen te krijgen." Hij zweeg even. "Denaii, treed naar voren. Ik ben tot het besluit gekomen dat er een tovenares is die het verdient om jou les te geven en dat jij het verdient om van haar les te krijgen. Jouw mentor is vanaf nu Maia, dat ze jou alles moge leren wat je nodig hebt om een krachtig en groots tovenares te worden," Ze glimlachte bij het horen van haar eigen naam. Het meisje dat naar voren liep, met haar blonde haar achter haar aan, zou Denaii moeten zijn. 'Dat was het, jullie mogen verder met waar jullie mee bezig waren.' Langzaam liep Maia op Denaii af. "Hallo. Ik ben Maia, Maia Sarris, welteverstaan. Leuk om kennis te maken." Zei ze, en glimlachte oprecht naar haar nieuwe leerling.


W/N;; Bam, post! :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Denaii
Moderator & Queen
avatar

Aantal berichten : 441

Karakter
Leeftijd: 17 years
Rang: Queen C:
Partner: Do you dare?

BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 7 augustus 2011   ma aug 08, 2011 11:56 pm

'Tovenaars en Tovenaressen verzamelen,' Zei hij kalm. Denaii keek hoe de ruimte langzaam vol stroomde met Wizards en keek de King aan. 'Zoals sommigen van jullie weten of vinden is er iemand onder ons die het wel verdiend om een mentor toegewezen te krijgen." Begon hij. Een druk geroezemoes begon, en Denaii stelde tot haar tevredenheid vast dat niemand nog in haar richting keek. Nog niet. Seth
ging verder, 'Denaii, treed naar voren. Ik ben tot het besluit gekomen dat er een tovenares is die het verdient om jou les te geven en dat jij het verdient om van haar les te krijgen. Jouw mentor is vanaf nu Maia, dat ze jou alles moge leren wat je nodig hebt om een krachtig en groots tovenares te worden.' Denaii stapte naar vorenonder zijn betoog en keek op naar hem. Maia! Ze keek rond, en had geen idee wie het zou kunnen zijn. Ze liet een glimlach verschijnen op haar gezicht, de rest juichte en riep en klapte. Ze keek glimlachend naar de menigte. Seth kuchtte, als teken dat hij nog iets wou zeggen. 'Dat was het, jullie mogen verder met waar jullie mee bezig waren.' Denaii keek terug naar Seth, maar die was al verdwenen. Ze haalde haar schouders op, ze zou hem nog wel eens zien. Ze deed een pas naar voren, en keek om zich heen. Waar was Maia? "Hallo. Ik ben Maia, Maia Sarris, welteverstaan. Leuk om kennis te maken." Zei ze, en glimlachte oprecht naar haar nieuwe leerling. Denaii glimlachte terug, 'Hey, ik ben Denaii.' Zei ze enkel. 'Ik vind het echt geweldig dat je mijn mentor bent!' Zei Denaii nu oprecht terug. Ze vond het helemaal great! Haar ogen fixeerden zich op haar mentor. Ze wist nu al dat ze het samen super gingen hebben! Een brede grijns veroverde haar gezicht, en ze bleef staan. Wat kon ze nu gaan doen? Ze was nu een tovenares met een mentor, zo awesome!

~~~~~~~~~~~~~~~~

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 7 augustus 2011   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ceremonie 7 augustus 2011
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fantasy Life :: Territoria :: Tovenaars Territorium :: Berggrot-
Ga naar: