Find yourself back in this land, far from the sorrow-full world of the Humans. Live as you please and fight for everything you own, together we will rule this world!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 At home

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Neka

avatar

Aantal berichten : 21

Karakter
Leeftijd: 17
Rang: Kind
Partner: none yet

BerichtOnderwerp: At home    wo aug 10, 2011 10:45 am

Neka schakelde de val uit en liep haar grot binnen met een klein zakje in haar bek, dat toch behoorlijk zwaar was. Ze had tien muizen gevangen, nou ja, vermoord en had die in haar mensengedaante in een zakje gedaan. Daarna was ze terug getransformeerd in een kat en had het zakje mee genomen in haar bek.
"Nu nog wat vis", mompelde ze, terwijl ze terug transformeerde naar een mens en naar het klein meertje liep, dat niet ver van haar grot af lag. Alert als een kat keek ze om zich heen. Er was niemand... of toch wel? Neka transformeerde in een kat en sprintte de bosjes in.
Vanuit haar schuilplaats keek ze naar wat er aan kwam. Het was een beer. Perfect! De beer zou al het werk voor haar doen. Neka klom in een boom. De beer keek in haar richting. Neka bleef stokstijf staan. Ze bleef daar zo wel een minuut staan, tot de beer besloot dat hij niks had gezien en zijn weg vervolgde naar het riviertje wat water leverde aan de rivier.
Als een panter sprong en klom Neka door de bomen en ze kwam uiteindelijk in een boom achter de beer terecht. Ze rook. Nee, dit was geen shapeshifter, dus ze zou de beer niet kunnen vragen of hij ook een visje voor haar kon vangen.
De beer was ondertussen het water in gegaan en koos een post. Geduldig ging Neka liggen en liet haar katteninstincten haar gang gaan. De beer had een vis gevangen en bracht die nu naar de waterkant. Hij legde de vis op de stenen en vertrok weer het water in. Neka's kattensoulmate nam het over en terwijl de beer druk bezig was met verder vissen, sloop Neka naar de vis toe en pakte ze hem bij zijn staart beet.
Opeens kwam de beer naar haar toe gerend met ontblootte tanden en hij gromde gevaarlijk. Neka's kattenkant sprintte weg en Neka liet zich mee voeren. Neka klom als een gek in een boom en terwijl de beer ook omhoog klom, had Neka in 10 seconden al de top bereikt, 100 meter boven de grond. De beer besloot om aan de grond te blijven en te wachten tot de vissendief naar beneden zou komen.
Neka keek om zich heen. De meest dichtbije tak was 20 meter lager en 5 meter verwijderd van de tak waar ze nu op zat. Neka sloop naar de punt van de tak en haalde even adem. Met de vis stevig in haar bek geklemd zette ze zich schrap en sprong ze. Haar poten hingen wijd, zoals bij een vrije val. Ze zag de tak waar ze naartoe sprong naderen en zette haar poten onder haar lijf. Ze kwam hard, toch zachtjes neer en zonder naar beneden te kijken sprong ze van tak naar tak weg. Bij haar grot aangekomen luisterde ze even goed. De beer kwam niet achter haar aan en er was niemand in de buurt, dus ze kon veilig in een mens veranderen.
Neka transformeerde terug en maakte de val onklaar. Die val had ze zelf geïnstalleerd. Als je op een van de stenen die de 'drempel' vormde stapte, kwam er een net naar beneden en rinkelde er een bel, als waarschuwing dat er een mogelijke indringer was.

Het vuur roosterde de muizen en de vis die Neka had gevangen. Ze had hout gezocht, wat lucifers gepakt die ze als kat uit een raar huis buiten niemandsland had gestolen, en een primitief spit gemaakt waar aan ze de muizen en de vis had gehangen. Neka snoof de geur op van geroosterd vlees en haalde een muis van het spit. Als een haring leit ze hem aan zijn staart naar binnen glijden.
Opeens spitste haar oren zich. Ze hoorde iets. Ze rook. Een shapeshifter, dat wist ze zeker. Ze had geen zin in ruzie, dat lag sowieso niet in haar aard. "Honger?", vroeg ze aan de shapeshifter die tevoorschijn kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
At home
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fantasy Life :: Overige Territoria :: Niemandsland-
Ga naar: