Find yourself back in this land, far from the sorrow-full world of the Humans. Live as you please and fight for everything you own, together we will rule this world!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 The world revolves around nothingness

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ileana
Healer apprentice
avatar

Aantal berichten : 55

Karakter
Leeftijd: 17
Rang: Leerling Healer
Partner: Death can't testify

BerichtOnderwerp: The world revolves around nothingness   zo aug 21, 2011 7:53 am

Haar stem vervlocht tonen met tonen, woorden met woorden. Voor een gewone toehoorder zou het misschien geklonken hebben als engelengezang, maar voor de vogels was het een boodschap. Een eenzame roep, een verlangen naar gezelschap. In een taal voor mensen en elfen onbegrijpelijk, maar voor haar o zo duidelijk. Haar vraag, haar roep zou niet beantwoord worden. Het gezelschap wat ze niet zou krijgen. Een warme omhelzing, een zachte stem die haar vertelde dat alles goed zou komen. Maar die zou ze nooit krijgen. Ze had ze nooit gehad. Eigenlijk verbaasde het de meesten dat ze zich eenzaam voelde. Als iets al het hele leven zo was, was het toch normaal? Zelfs haar ouders hadden haar verstoten. Maar Ileana wist wat eenzaamheid was. Mensen onderschatten haar in vele dingen. Haar voeten raakten de grond niet, terwijl ze door het dichte woud danste. Haar haar lichtte bijna op in het verdwijnende zonlicht, en haar vleugels leken nu bijna mooi. Ze glansden ietwat door het late avondlicht, maar dat maakte het eigenlijk alleen maar betoverender. Haar ogen leken niet langer bloedrood, maar bijna rozig. Ze zou zo in een balletstuk kunnen, of in een schilderij. Met de elegantie van een zwaan danste ze vijf centimeter boven de grond op haar tenen. Langzaam draaide ze pirouettes, terwijl de vogels haar lied overnamen. Eindelijk rust. De vuurvliegjes vlogen om haar heen als begeleiders, zodat ze niet zou verdwalen. Maar Ileana verdwaalde nooit. Daar was ze te geoefend voor. De wind wiegde haar haren heen en weer, maar het stoorde haar niet. Niets kon haar nu storen.

Sorry voor de falende beginpost..

-&Kyo-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shion

avatar

Aantal berichten : 18

Karakter
Leeftijd: 15
Rang: x
Partner: Would you kiss me?

BerichtOnderwerp: Re: The world revolves around nothingness   ma aug 22, 2011 4:22 am

Oranje kleurige plukken waaide voor zijn ogen, terwijl zacht gebrom te horen was. Kyo was altijd al een ander persoon geweest. Hij was altijd 'die ene' zo noemde ze hem meerdere malen. Wanneer er over hem gepraat werd was het altijd 'die rooie?' of 'o, die nepelf' was dat maar zo, was hij maar een nepelf. Waarom moest hij ook in vredesnaam geboren zijn bij de elfen? Waarom niet gewoon bij de stoere ridders, of bij de vampieren. Maar nee zijn ouders moesten weer persé elfen zijn. En dan ook nog eens vluchten net na zijn geboorte. Een lichte grom verscheen er uit zijn keelgat terwijl hij zijn hoofd op een rijtje probeerde te zetten. Het hele bos leek stil op een gezang na. Die rot vogels ook. Kyo stopte zijn handen in zijn zakken en verfrommelde die langzaam tot vuisten. Kan het dan nooit een keertje stil zijn in dit verschrikkelijke bos. Zijn passen werden elke seconde groter en ook zijn ogen bleken roder te worden. Een paard witte kralen armband om zijn hand wiegelde heen en weer. Die had hij al vanaf jongst af aan gekregen. Kyo was altijd al een uitzondering en dat werd hem duidelijk gemaakt met deze armband. Achter deze armband zit een verschrikkelijk verhaal. Een verhaal waar geen woorden achter zit. Iets wat hij zelf nooit had willen meemaken, en het liefst zo gouw mogelijk zou willen vergeten. Maar ondanks dat houd hij de armband om. Hij kan zonder die armband niet leven, of in ieder geval dat leek zo voor hem. Het gezang werd steeds maar duidelijker. In de verte begon een schim zit te vormen, de schimmen werden bij elke pas duidelijker en wanneer hij dichtbij genoeg was haalde hij zijn handen uit zijn zakken en legde die vervolgens op haar schouder, en draaide haar met een ruwe hand omdraai om. ''Wat ben je aan het doen!?'' Zijn stem was duidelijk niet aangenaam. Hij kon nooit met mensen omgaan wist niet goed hoe zich te gedragen en vertrouwde maar enkelen van hen. Niet alleen mensen maar ook andere mystieke wezens vertrouwde hij niet snel. Langzaam liet Kyo zijn hand weer zakken en liet zijn oog over haar lichaam glijden. Haar lange witte haren vielen meteen op.

-slecht ghehe-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The world revolves around nothingness
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fantasy Life :: Territoria :: Elfen Territorium :: Het Groenbos-
Ga naar: