Find yourself back in this land, far from the sorrow-full world of the Humans. Live as you please and fight for everything you own, together we will rule this world!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 A new life?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vincent

avatar

Aantal berichten : 15

Karakter
Leeftijd: 10
Rang: Leerling.
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: A new life?   wo aug 24, 2011 8:58 am

Met een zucht sloop Vincent maar weer naar zijn kamer het was eens weer zo ver. Het was altijd het zelfde liedje hier zijn vader dronken en zijn moeder die hem als ja. Dat wist hij niet maar ze mochten elkaar gewoon niet. De trut en dan nog die sukkel van een vader waarbij het nooit goed genoeg was. Maar het zelf doen en zelf voor geld zorgen nee dat zat er niet in dat. Dat moest die charigeine trut doen en hij. Vincent snapte ook niet wat die idiote wijf, in die sukkel ziet of had gezien. Toen hij de deur van zijn kamer achter zich dicht sloeg hoorde hij zijn ouders nog flink tekeer gaan tegen elkaar. Hij was het zat hij moest hier weg. Dit was geen leven voor hem altijd dat geruzie en dan met die twee idolen in een huis leven. Maar ja waar moest hij naar toe een jongen van 14 jaar. Waar kon hij naar toe hij had geen geld. En bij zijn ouders en vooral zijn vader hoefde hij het niet te vragen. Die gunde hem toch niks en verspilde het alleen maar aan drank. Met een zucht ging hij voor het raam van zijn kamer staan. En luisterde maar naar de boze stemmen van zijn ouders en hun geruzie. Waar ging het nou weer over. Maar al snel wist hij het weer over dat die rot vent nooit wat nuttigs deed. Die waren te druk bezig. Snel opende hij zijn raam en klonk via het raam het dak op waarna hij via de regenpijp naar beneden gleed. Hij wist niet waarom hij het nou ging doen hij was het gewoon zat. Even keek hij nog naar zijn open raam en draaide zich met een ruk om en rende snel de staart uit. Na een tijd door de straatje rond te hebben gezworven en gelopen kwam hij bij het kasteel uit e volgens vele ondoordringbaar baar was. Vincent ging tegen een boom staan en keek met een verveelde en wat niet wetende blik er naar. Daar stond hij dan een jongen van 14 alleen onder een boom in de donkere nacht naar een kasteel te staren.

eerste Rox
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rox

avatar

Aantal berichten : 324

Karakter
Leeftijd: 57 (Menselijke leeftijd 17)
Rang: beschermer
Partner: my only love my little daughter who has mush laughing when her parents died before her eyes, Lucy you let my heart beat again

BerichtOnderwerp: Re: A new life?   wo aug 24, 2011 9:29 am

Rox was weer een naar de sterfelingen geslopen en liep rustig over het dap met ogen die glanzen in de nacht.
Rox keke even naar de omgeving en kon het niet geloven dat het nog steets zo was toen ze hier nog kwam als klein ridder meisje van 10 jaar oud met haar mentor.
Rox dacht even terug n de gedachten en zuchte er om en mompelde iets in haar zelf "Waarom denk ik terug aan die rot tijd als ik daar niks aan heb."
Rox keke hoe ene knul uit zijn raam slopp en via de regen pijp op de grond kwa en nog even terug keek naa zijn raam en toen weg iep naar ene boom vlak biij het kasteel.
Rox dachtt na en wist wat ze kon het was haar kans.
Ro slopp heel erg stil over ed daken en kwam voor de jongen uit terwijl ze in het maan licht stond en als een engel voor zijn neus stond.
Rox zette een lief stemmetje op en pakte toen zijn hand stevig vast.
"Je hoort hier niet zo laat te zijn jonge man."
Rox gllimlachde hem toen duivels aan en likte toen zijn hand af en zette toen haar parel witte scherpe tanden er in en en voelde hoe ze door zijn huid ging en begon te drinken.
Rox wist waar ze moest stoppen om hem niet helemaal dood te laten gaan en stopte toen en beet in haar igen pols terwijl de jonge niks kon doen omdat hij bijna leeg gezogen was.
Rox giete haar bloed in zijn mond en zei op een kille toon.
"Drink of je gaat dood."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vincent

avatar

Aantal berichten : 15

Karakter
Leeftijd: 10
Rang: Leerling.
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: A new life?   wo aug 24, 2011 9:53 am

Vincent stond rustige naar het kasteel te kijken toen er uit het niets valk voor hem een mied uit e boom sprong en valk voor hem lande. "Je hoort hier niet zo laat te zijn jonge man." Zei ze waarna ze hem met een duivelse glimlach aankeek. Voordat hij ook maar wat had gezegd of ene pas bij haar vandaan had gedaan. Voelde ze zijn hand greep waarna ze haar tanden in zijn vlees en hand zetten. Wanhopige probeerde hij zijn hand los te rukken. Vincent voelde zijn lichaam slap worden en zakte langzaam in elkaar met een angstige en geschrokken blik keek hij naar de mysterieuze vrouw. Toen ze zijn hand los liet keek Vincent haar bang aan en keek toe hoe ze in haar eigen pols beet. Toen ze haar blik weer op Vincent richten kroop hij tegen de boom en. ‘Wat wil je van me.’ Zei hij met een bange en zwakke stem. "Drink of je gaat dood." Zei ze op kille toon terwijl ze haar eigen bloed in zijn mond gieten. Vincent keek haar met een ongelovige blik aan en deed even zijn lippen en mond stijf dicht op elkaar. Hij wou nog niet dood maar iemands bloed drinken ging wat te ver. Toch deed hij wat ze vroeg en dronk gehoorzaam haar bloed op. Meteen schoot er een verschrikkelijk pijn door zijn lichaam heen. En begon hij als een gek te kronkelen het leek wel of zijn lichaam in brand stond. Wat enkele minuten duurde leek voor hem een eeuwigheid te duren. maar het gevoel verdween langzaam weer. Moei, verzwakt en met een vreemde soort honger in zijn buik kroop hij weer tegen de boom aan en keek verward ogen en een wat bange blik voor zich uit.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rox

avatar

Aantal berichten : 324

Karakter
Leeftijd: 57 (Menselijke leeftijd 17)
Rang: beschermer
Partner: my only love my little daughter who has mush laughing when her parents died before her eyes, Lucy you let my heart beat again

BerichtOnderwerp: Re: A new life?   wo aug 24, 2011 10:55 pm

de jonge probeerde zijn hand lost te krijgn maar Roxe greep was te sterk.
Rox keek naar de jonge die langzaam begont te kronkelen met ene pijnelijke blik en dat kon Rox niet veel intreseren.
Rox pakte hem langzaam op en droeg hem naar het kamp voordat iemand ontdekte dat er iemand weg was.
Rox bleef sleuren met hem en ging via andere gebieden naar hr kamp terwijl ze de jonge op har rug had.
Ze keek even naar hem en begon zig af te vragen hoe hij heete.
"Zo hoe heet jij?" Ze Rox met ene kille stem en ogen die geen gevoel uitstraalde en lied hem vallen op de grond in het bos terwijl ze is een boom ging zitten.
Rox keke met ene vragend gezicht naar hem en wachte op een antwoord terwjl ze het bloed van hem weg veegde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vincent

avatar

Aantal berichten : 15

Karakter
Leeftijd: 10
Rang: Leerling.
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: A new life?   wo aug 24, 2011 11:31 pm


Vincent voelde zich te zwak om zich te verzetten met bange ogen keek hij naar haar. Met een zwakke stem zei Vincent. ‘Wat heb je met me gedaan monster?’ hij verzette zich niet toen ze hem optilde en weg ging van de stad en het kasteel. ‘Waar breng je me naar toe.’ Vroeg hij met een bange en onzekere stem terwijl hij bang over haar naar haar keek. Toen ze hem in een tak op een boom zette en valk bij hem gin zitten. Kroop Vincent bang een stukje van haar vandaan. ’Zo hoe heet jij?" Zei ze met een kille stem en ogen die geen gevoel uitstraalde. Vincent durfde zich niet te bewegen terwijl ze het bloed van hem afveegde. ‘Vincent.’ Zei hij snel het leek hem beter om te doen wat ze vroeg. Even liet hij zijn blik over haar gaan maar richten snel zijn blik naar de grond. Hij had thuis moeten blijven gewoon op zijn kamer dan maar het gezeur van zijn ouders nou zat hij hier. Met een gestoord wijf in een boom. hij voreg zich af of ze al wisten dat hij niet meer thuis was. 'Wacht maar tot me ouders...' Begon Vincent, in een poging om haar wat schrik aan te jagen. Alleen wist hij niet hoe hij de zin moest afmaken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rox

avatar

Aantal berichten : 324

Karakter
Leeftijd: 57 (Menselijke leeftijd 17)
Rang: beschermer
Partner: my only love my little daughter who has mush laughing when her parents died before her eyes, Lucy you let my heart beat again

BerichtOnderwerp: Re: A new life?   do aug 25, 2011 12:13 am

‘Vincent.’ Zei het kleine jongetje en Rox keek hem aan en wist dat ze hara gestoord zou vinden maar het kon haar niet veel schelen ze sprong met ene mooie sprong voor zijn eus terwijl hij nog wat zei. 'Wacht maar tot me ouders...' Rox lachde en keek hem oen aan met haar puur rode ogen "Wacht maar? Lieve schat je nachtmerrie is begonnen je bent nu mijn schepsel."
Zei Rox terwijl ze met haar hand over zjn ang heen ging en met ene nagel een stukje open kraste en toen weer gign staan en hem aan keek.
"Je bent vanaf nu meer geen mens en je valt vanaf nu onder mij."
Zei Rox met kille ogen en haar haar die mee waaide met de wind. Rox keke dwars door hem heen en glimlachte toen een mooie glimlach. Rox pakte en klein mesje en liep weer terug naar de jonge en hield hem strak tegen de boom aan gedrukt dat hij niks kon doen.
Rox lachde even enzette toen het kleine mesje in zijn hand en kreeg toen ene grijns.
"Ik zou maar luisteren jongeman." Zei Rox met een kille stem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vincent

avatar

Aantal berichten : 15

Karakter
Leeftijd: 10
Rang: Leerling.
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: A new life?   do aug 25, 2011 12:49 am

De vrouw lachte na zijn uitspraak over zijn ouders. En keek Vincent met haar bloed rode ogen aan. "Wacht maar? Lieve schat je nachtmerrie is begonnen je bent nu mijn schepsel." Zei ze terwijl ze voor hem ging zitten. Vincents ogen werden groot bij die uitsrpaak. En staarde haar even bang aan, maar richten snel zijn blik weer naar de grond. Vincent voelde hoe ze een stukje huid van hem open kraste waarna ze weer ging staan. ‘U bent een vampier?’ Zei Vincent met en zachte en met een trillende stem. "Je bent vanaf nu meer geen mens en je valt vanaf nu onder mij." Hoorde Vincent haar nog zeggen. Vincent staarde haar even aan maar knikte instemmend. Toen ze hem weer tegen de boom aan duwde en hem strak op zijn plek hield. Keek hij met een bange blik naar haar en beet even op zijn lippen toen e een klein mesje in zijn hand planten. "Ik zou maar luisteren jongeman." Vincent knikte wanhopige. ‘Alsjeblief ik zal luisteren.’

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rox

avatar

Aantal berichten : 324

Karakter
Leeftijd: 57 (Menselijke leeftijd 17)
Rang: beschermer
Partner: my only love my little daughter who has mush laughing when her parents died before her eyes, Lucy you let my heart beat again

BerichtOnderwerp: Re: A new life?   vr aug 26, 2011 11:07 am

De jonge staarde haar even bang aan en Rox moest er om lachen hoe hij reageerde op zijn woorden maar hij keek weer snel naar de grond en zei. ‘U bent een vampier?’ Rox moes er op lachen en keek hem aan met haar gevoelloze rode ogen en dee een van haar mensen geichten die ze niet meer hd door de pijn die ze al had gelden en nog steets onder leide. Rox wist dat ze vooraltijd zou branden en dat zou ze ook niet vergeten het was een kwelling een nacht merrie voor iedereen maar het is altijd wel de keus van iemand weglopen dan g je dood dus bijten. Zo dacht Rox er over ookal kon ej beter sterven dan lijden iin de nacht merrie van het eeuwige vuur waar je ooit eens weer letterlijk word in gegooit om dood te gaan en het laatste wat je dan kan uitspreken is het gegil van je pijn die ej lanzaam op eet en dan weer uitspuugd. Rox zag hoe het jongtje op zijn lip beet van de angst en Zei wanhopig. ‘Alsjeblief ik zal luisteren.’ Rox moest toen grijnzen en terkte het mes terug met het bloed er an en keek weer met een ijzige blik en zonder gevoel. "Het is je geraden anders zorg ik dat je weer in dat vuur beland." Rox pakte toen zijn hand vast en sleurde hem verder mee nar het amp waar hij thuis hoorde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vincent

avatar

Aantal berichten : 15

Karakter
Leeftijd: 10
Rang: Leerling.
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: A new life?   vr aug 26, 2011 11:24 am

Vincent staarde naar de gornd en hoorde het gelach van haar maar ging er niet op in. Te bang was hij, Vincent voelde die rode en kille ogen in zijn lichaam prikken. Maar durfde niet op te kijken en wachten doodsbang maar af voor wat het lot in petto had. Vincent keek even op en zag haar grijnzen waarna ze het mes uit zijn hand trok en met een ijzige blik zonder gevoel hem weer aankeek. "Het is je geraden anders zorg ik dat je weer in dat vuur beland." Zei ze waanra ze weer zijn hand vstpakte en hem weer mee sleurde. gehoorzaam volgde Vincent haar. Vincent merkte een soort leeg gevoel in zijn maag maar ook dorstige gevoel het was geen honger of dorst. Het was iets wat hij niet kon plaatsen. Hij voelde zich niet goed en raar met een zachtje stem jammerde hij. 'Ik voel me niet goed ik moet wat drinken.' Of eten maar het was meer een soort van dorstige gevoel. Hij was bang voor de reactie, maar toch zei hij het. Het was tenslotte haar schuld waarom hij zich nou zou vresselijke voelde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rox

avatar

Aantal berichten : 324

Karakter
Leeftijd: 57 (Menselijke leeftijd 17)
Rang: beschermer
Partner: my only love my little daughter who has mush laughing when her parents died before her eyes, Lucy you let my heart beat again

BerichtOnderwerp: Re: A new life?   zo aug 28, 2011 8:26 am

Rox zag dat de jonge hem volgde tot hij opeens en gezicht gaf dat het niet goed ging en Rox maakt een stop en geen sagerijnig naar hem. 'Ik voel me niet goed ik moet wat drinken.' Rox keek toen nog pissiger en pakte wild zijn hand en sleurde hem mee naar de tovenaars. Rox dacht in haar zelf als ze were die tovenaar tegen kwam van de volgende keer dat Vincent het niet zou overleven maar het kon haar niet zoveel schelen want dit keer zou het voor hem een uitdaging zijn en niet een makkelijke sterveling die je zo vermoord. Rox zag dat ze bijna bij de tovenaar was en keke toen naar Vincent en bleef nog stetes pissig naar hem en draaide toen haar hoofd weer om. Rox dacht in haar gedachten dat hij het kon we halen als hij maar zou luisteren die vorge tovenaar was toch niet goed. Rox rende snel naar een struik en nam Vincent mee en zei op een zachte stem. "Oke goed luister die tovenaar moeten we killen om jou dorst te stillen oke je moet hem killen."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vincent

avatar

Aantal berichten : 15

Karakter
Leeftijd: 10
Rang: Leerling.
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: A new life?   do sep 08, 2011 10:32 pm

Rox was niet blij, Vincent slikte even en zag de chagrijnig gezicht van haar. Hoewel hij nog steeds door haar mee gesleurd werd hield hij zijn mond en wachten het maar af. uiteindelijk werd hij in de struiken geduwd en ging Rox naast hem zitten. Waarna ze op een zachte toon zei. "Oke goed luister die tovenaar moeten we killen om jou dorst te stillen oke je moet hem killen." Zei ze. Vincent keek haar eerste wat ongelovige aan maar knikte toen maar. Hij had beloofd dat hij zal doen wat ze zal zeggen. maar hoe moest hij deze man doden, Vincent keek even naar de man hij was rond de 30. Vincent vroeg zich af wat ze precies bedoelde met tovenaar zo eentje die hij kende of een die in film voorkwam. Hijzelf ging uit van het laatste. Vincent griste snel de mes die ze hij zonet nog tegen zijn keel aan had en in zijn hand mee. En sloop snel naar de man toen, Vincent probeerde zijn twijfels weg te stoppen. Toen hij vlak achter de man stond twijfelde hij even. En hoorde de man zeggen. ‘Wie is daar.’ Vincent deed verschrikt een stapje achter uit maar planten snel het mes in de keel van de man en legde zijn hand voor de mond van de man. Hij wist niet precies wat of hoe hij het deed het leek allemaal vanzelf te gaan maar met een simpel ruk brak hij zonder probleem zijn nek. De man zakte meteen in elkaar, Vincent keek even naar achter naar de struik waar Rox zat maar richten snel zijn blik op de man en hurkte naast hem neer. Hij kon niet geloven dat hij deze man gedood had. Vincent likte over het lemmet van het mes en proefde het bloed van de man. het voelde goed en het bloed smaakte lekker. Waarna hij al snel zijn tanden in het vlees van de man zetten en begon te drinken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rox

avatar

Aantal berichten : 324

Karakter
Leeftijd: 57 (Menselijke leeftijd 17)
Rang: beschermer
Partner: my only love my little daughter who has mush laughing when her parents died before her eyes, Lucy you let my heart beat again

BerichtOnderwerp: Re: A new life?   vr okt 14, 2011 5:00 am

Rox keke hoe de kleine vampier naar de man liep en hoorde hem nog at zeggen maar negeerde het ze zou en moes te hulp schieten als hij het niet zal rededn of er nog ene andere vampier kwam. Rox keke hoe hij het goed dee mara hij lied niet eerst gewoon zijn instinkt werken zag Rox en zuchte. Dit moes ze gewoon al eerder weten een echte goeie vampier laat zijn instinkten werken. Rox zag hoe hij rustig ging drinken en kwam toen uit de struiken nara hem toe gewandeld en keke hem stark aan.
"Je weet dat ej instinkten ej gang moet laten gaan he?" Zei ze dodo en schopte even tegen het lichaam en hoorde het bloed klotsen en zuchte nog ene keer. Maar opeens toen hoorde ze wat een mens? Nee dat kan nooit. Het wa misschien ene Tovenaar maar ze wist niet zeker. Rox pakte snel Vincents hand en sleurde hem hier weg het was niet veilig genoeg mara Rox wist toch al dat ze hun hadden gemerkt. "Er is iemand hier." Verluisterde Rox tegen Vincent en keek hem toen aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A new life?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A new life?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fantasy Life :: Overige Territoria :: Sterfelijke :: Kasteel-
Ga naar: