Find yourself back in this land, far from the sorrow-full world of the Humans. Live as you please and fight for everything you own, together we will rule this world!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 I'll meet some vamps

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cressida

avatar

Aantal berichten : 11

Karakter
Leeftijd: 10
Rang: Leerling
Partner: Nope?

BerichtOnderwerp: I'll meet some vamps   zo sep 04, 2011 1:23 am

Cressida liep rustig rond over het kamp. Ze was nog alleen en had verder nog niemand gesproken. Zuchtend keek ze eens rond. Het was apart om nu een kamp te zien als je al een paar jaar in een grot had gewoont en had rond gezworven. Cressida dacht na en sloot haar ogen. Ze verzonk diep in haar gedachten.

'Ze wist nog precies hoe ze was veranderd in een vampier. Haar eerste dagen waren horrible!! Ze had haar ouders vermoord en was daarna gevlucht voor een jaar. Na dat jaar zwierf ze ongeveer 2 jaar rond en vermoorde veel mensen. Na die twee jaar, was ze in een grot gaan zitten. Daar heeft ze het 4/5 jaar gewoont. Ze had daar overleefd door op dieren te gaan jagen. Het was in het begin een enorme verandering, de dorst was ook niet echt weg na een jacht, maar het hielp wel om te overleven. Sindsdien, tot aan nu, was ze op dieren aan het jagen.'

Cressida opende haar ogen weer een keek eens rond om te kijken of er een vampier in de buurt was.

[Alleen Hades & Cressida]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: I'll meet some vamps   zo sep 04, 2011 1:42 am

Hades liep rond. Hij doolde door de straten zonder enig idee waar hij was. Hij kende hier geen ene ziel, geen een gedaante.. Niet eens een plaats. Zijn scherpe nagels schuurden langs de stenen gevels en zorgde voor diepe krassen over de hele muren van de huizen. Hij zuchtte diep en zijn combat boots hingen vol modder en andere soort vuile dingen. Bij iedere stap dat hij zette bonkte ze op de grond en volgde een grote echo, de straten waren verschrikkelijk leeg. Het leek wel alsof hij de enige op de wereld was. Het leder van zijn combats kraakte soms wat. Hij zuchtte diep en zaktte aan de hoek van de straat in elkaar tegen de muur. Verslagen begon hij te roepen: "Is daar iemaaaand? Halllooooooooooooo!" Hij tuurde om zich heen door de mist en tastte de gevels af opzoek naar enig teken van leven.Baaah sorry kortheid D:
Terug naar boven Ga naar beneden
Cressida

avatar

Aantal berichten : 11

Karakter
Leeftijd: 10
Rang: Leerling
Partner: Nope?

BerichtOnderwerp: Re: I'll meet some vamps   zo sep 04, 2011 3:28 am

Cressida hoorde hoe er een vampier in de buurt was. Het riep om enkele levendige wezens. 'Is daar iemaaaand? Halllooooooooooooo!' Riep een manlijke stem. Cressida rende er heen en stopte vlak bij. 'Yes, ik ben er.' De vampier kwam de hoek om en keek nu door rode ogen. Bij elke gebeurtenis veranderden ze van kleur. Nu waren ze rood, daarnet waren ze nog zwart. 'Mijn naam is Cressida.' Ze knikte eens naar de vampier. Haar ogen spraken boekdelen als ze verkleurden. Zwart had ze als ze dorst had. Rood was als ze nieuwe mensen ontmoette en ze twijfelde over de situatie. Ook had ze nog een Paarse kleur. Die kwam op als ze zich zo in heaven voelde, maar dat zou nooit gebeuren. Tenminste dat dacht ze. Je wist nooit wanneer dat moment zou komen. Cressida keek weer terug naar de vampier voor zich. Ze wachtte af wat zijn antwoord zou zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: I'll meet some vamps   zo sep 04, 2011 5:55 am

"Hallo." zei Hades opgelucht. "Ik dacht al dat ik de enige was!" Hij krabbelde voorzichtig recht en veegde de brokstukken vanonder zijn nagels, waar hij net nog lelijke krassen mee over de muren had gemaakt. Hij keek eens achter zich en zag zijn hele spoor. Stil liep hij naar haar toe, voor zover dat zijn combats hem tenminste niet verraaden. "Leuke kledij, Cressida." zegt hij zonder enige emotie te tonen en stopt ongeveer een meter voor haar terwijl hij haar eens goed van kop tot teen bekijkt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cressida

avatar

Aantal berichten : 11

Karakter
Leeftijd: 10
Rang: Leerling
Partner: Nope?

BerichtOnderwerp: Re: I'll meet some vamps   do sep 08, 2011 5:32 am

Cressida keek naar de vampire voor hem. 'Hallo.' Glimlachte ze naar hem. Het was rustig in het kamp, ze kon namelijk niet veel vampieren vinden hier. Op moment had ze alleen nog maar Hades ontmoet. En Fortoni, maar ja dat zouden er vast nog wel meer worden. Tenminste dat hoopte ze. Cressida wilde namelijk niet alleen blijven. Dan zou ze zich opnieuw eenzaam voelen. En ze was net zo lang eenzaam geweest. Ook moest ze nog een leraar hebben. 'Zou, zou je mijn le-leraar willen zijn?' Vroeg Cressida na een tijdje verlegen. Hades leek haar al best wel lang vampier te zijn en ze vond hem aardig. Haar ogen kleurden van het nietvertrouwde naar het vertouwende. Ze gingen van rood naar zwart. De kleur die ze ook kreeg als ze honger had, maar voornamelijk was het haar standaard kleur. Glimlachend keek ze naar de vampier voor zich. Afwachtend op zijn antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I'll meet some vamps   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'll meet some vamps
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fantasy Life :: Territoria :: Vampier territorium :: Vampire kamp-
Ga naar: