Find yourself back in this land, far from the sorrow-full world of the Humans. Live as you please and fight for everything you own, together we will rule this world!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Hello, lunch..

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miyoko

avatar

Aantal berichten : 19

Karakter
Leeftijd: 18 (2024)
Rang: Beschermer
Partner: if you think you are able to prevent me from killing you, give it a try

BerichtOnderwerp: Hello, lunch..   ma sep 05, 2011 8:27 am

Miyoko liep langs de brandstapel. Dit was de rustigste plek van het vampierenterritorium en daarom haar favoriete jaagplek. Ze liep verder het bos in en zocht naar een prooi. Opeens zag ze een man lopen.
Jong, en voor zover ze van de achterkant kon zien, gespierd, een goed postuur, knap. Tenzij zijn gezicht natuurlijk zo lelijk als de hel was. Dat nam ze maar voor lief. Geruisloos liep ze achter de gestalte aan en haalde hem in. Ze keek hem met een verleidelijke glimlach aan. "Bent U verdwaald, heer?", vroeg ze lief. Opeens herkende ze de man als vampier. Haar gezicht werd weer normaal en van haar verleidelijke houding was niets meer over.
"Oh, een vampier.", sprak ze teleurgesteld en geïrriteerd tegelijk. "Ik had gehoopt op een lekker hapje. Misschien moet ik toch maar eens weer naar zee gaan..", sprak Miyoko nadenkend. "Je hebt niet toevallig zin om mee te gaan ofzo?", vroeg ze hem nuchter.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Hello, lunch..   do sep 08, 2011 7:48 am

'Bent u verdwaald, heer?' Fortoni fronste vragend voordat hij zich omdraaide. Hij keek recht in de ogen van een kleiner meisje, dat duidelijk een vampier was. Ze keek hem even verleidelijk aan, tot haar blik weer verdween toen ze ontdekte dat hij een vampier was. Fortoni streek zijn gezichtsuitdrukking weer glad naar neutraal. Wat was ze van plan geweest? Hij was veel beter dan een normaal mens! Daarna begon ze te praten over de zee. Fortoni keek even naar de grond. Op zich had hij ook wel zin in wat bloed, maar ja.. Van een andere vampier bloed drinken was zo goed als onmogelijk. Hij had een heel eind gelopen en was niemand tegengekomen, jammer genoeg. Anders was diegene er nu niet meer geweest. Ah, mooi, dat verleidende was in ieder geval weg uit haar nu nuchtere toon. Mooi, anders werd het irritant. Fortoni dacht er even over na en vond dat hij best mee kon gaan; veel beters had hij niet te doen. Soms wilde hij nog wel eens anderen vermoorden in opdracht, maar dat was nu ook weer geen booming business. 'De zee..' sprak hij keurend. 'Dat is een goed idee, mijn dame,' zei hij, met een halve grijns op zijn gezicht, ingaand op haar eerdere zin toen ze hem nog voor een mens aanzag. Hij was wel in voor een beetje lol; andere vampiers viel hij niet zo snel aan. Tovenaars, die waren pas leuk om op te jagen..
Terug naar boven Ga naar beneden
Miyoko

avatar

Aantal berichten : 19

Karakter
Leeftijd: 18 (2024)
Rang: Beschermer
Partner: if you think you are able to prevent me from killing you, give it a try

BerichtOnderwerp: Re: Hello, lunch..   vr sep 09, 2011 1:21 am

'De zee.. Dat is een goed idee, mijn dame', sprak de vampier met een grijns. Miyoko keek naar de vampier. Hij had iets waar ze haar vinger niet op kon leggen, maar ze voelde zich veilig bij hem.
"Miyoko, Miyoko Himitsu", kwam er uit haar mond. Ze keek de man emotieloos aan. "Jouw naam?", zei ze.
"De zee is die kant op.". Miyoko liep weg. Na een paar passen stopte ze en keek ze om. "Kom je nog?".

-friggin inspiloosheid-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Hello, lunch..   vr sep 09, 2011 6:17 am

Het meisje was best knap, met haar bloedrode ogen en haar ravenzwarte haar. Ze stelde zich voor als Miyoko, wat Fortoni bijna direct onthield. Emotieloos keek ze hem aan, en even ongeroerd keek hij terug. 'Fortoni Valentine,' zei hij, nog steeds niet blij met zijn achternaam maar te lui om deze te veranderen. 'Een vreemde achternaam, ja,' gaf hij hardop toe, om door haar heen te praten als ze in de lach zou schieten. Miyoko was intussen al onderweg, dus volgde hij haar snel. 'Natuurlijk,' antwoordde hij zo galant mogelijk. O, mooi dat zij de weg wist. 'Maar goed dat je de weg weet,' erkende hij. Lijken dumpte hij nooit in de zee, vandaar dat hij er ook nooit kwam. Plots bleef hij staan, toen de geur van een mogelijke prooi zijn neus binnendrong. 'Ruik je dat ook..?' vroeg hij, terwijl hij zijn ogen even sloot om de geur van de omgeving in zich op te nemen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Miyoko

avatar

Aantal berichten : 19

Karakter
Leeftijd: 18 (2024)
Rang: Beschermer
Partner: if you think you are able to prevent me from killing you, give it a try

BerichtOnderwerp: Re: Hello, lunch..   vr sep 09, 2011 9:25 am

"Ruik je dat ook..?", klonk het achter haar. Miyoko draaide zich om en snoof. "... Een mens.. verdwaald." Ze liep richting de geur van de mens en trok Fortoni aan zijn arm mee. "Come on, Fluffy.", zei ze emotieloos tegen hem. Ze liet zijn arm los en liep verder. Ze volgde het spoor en stond stil. Ze draaide zich om naar de vampier.
"Als het een vrouw is mag jij, als het een man is mag ik.". Miyoko keek hem emotieloos aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Hello, lunch..   di sep 13, 2011 6:26 am

De vampier draaide zich om en snoof gulzig de lucht op, als een roofdier, klaar om aan te vallen. Een valse grijns krulde om Fortoni's lippen. Een roofdier.. zo voelde hij zich soms ook, alleen dan in staat om te praten en te discussiëren, om te winnen en te verleiden. Een mens. Hij knikte, snoof de geur nogmaals op. 'Een wanhopig mens,' voegde hij eraan toe. Ze pakte zijn arm, gaf hem een vreemde bijnaam en liep verder. Fortoni volgde haar met een frons. Waar kwam die bijnaam nu weer vandaan? Misschien moest hij maar eens bewijzen dat hij geen fluffy was.. 'Goed,' knikte hij. Misschien waren het er wel twee.. Nou ja, zoveel geluk zouden ze wel niet hebben. Hij likte kort langs zijn lippen en liep toen snel verder in de richting van de geur. Zou het een man zijn.. of een vrouw? Fortoni keek langs de bomen, liep zo zacht dat de voetstappen van de persoon hem overstemden. Wanhopig, duidelijk verdwaald. Hij deed een stap naar voren en hield zijn kap over zijn ogen. 'Kunnen we u helpen?' Hij was er vanuit gegaan dat Miyoko wel mee zou lopen, voor het geval het een man was. Zijn stem was zacht, verleidelijk, maar als je zijn ogen kon zien zou je zien dat ze een rode glinstering bevatten die vertelde dat hij de persoon maar al te graag naar het hiernamaals wilde helpen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hello, lunch..   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hello, lunch..
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fantasy Life :: Territoria :: Vampier territorium :: Brandstapel-
Ga naar: