Find yourself back in this land, far from the sorrow-full world of the Humans. Live as you please and fight for everything you own, together we will rule this world!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Improving my fightingskills

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Setherian
King
avatar

Aantal berichten : 684

Karakter
Leeftijd: 29
Rang: wizardking
Partner: Mimi... that bloodyvampelf stole my heart

BerichtOnderwerp: Improving my fightingskills   ma sep 26, 2011 8:51 am

Seth stond daar, enkel met de broek aan die hij droeg voor elke training. Een paar meter verderop stond de opgeroepen Valencia en een paar meter links van hem stond Moora met Mariah in een kinderzitje naast haar. Seth kraakte zijn knokkels en grijnsde. "Everburn!" zei Valencia en draaide half waarmee ze een vlammende soort van straal op hem afschoot in horizontale lengte. Seth incasseerde de brute kracht door het om te buigen en schoot het terug naar Valencia. Ze opende haar hand en ving de klap op. Ze maakte een vuist en schoot toen een bol op Seth af, deze was abnormaal snel maar Seth ving hem op. Hij snoof toen zijn handen begonnen te branden en te bloeden maar hij liet het gaan. "Dragonblaze" snoof hij en schoot een vuurstroom vanuit zijn handen regelrecht op Valencia af. Ze grijnsde en ademde het in alsof het lucht was. Ze liep kalm naar Seth toe maar een aantal meter voor hem sprong ze op en in de lucht hing ze stil. "Fel'dans chaos!" brulde ze. Seth keek verbaasd aangezien hij die niet kende. Hij werd tegen de grond geslagen dor een enorme klap en toen de lucht ingeslingerd. Valencia greep hem vast en gebruikte hem als zwaartepunt terwijl ze naar beneden schoten. Ze tilde Seth op bij zijn keel en verbrijzelde die met een keiharde slag. Voordat de wonden Seth fataal werden verdwenen ze direct. "Moora, vier slagen." zei Valencia. Seth snoof en voelde de wonden op zijn rug verschijnen, vier vlijmscherpe halen die even brandde en daarna een litteken vormden. Moora giechelde en Seth zag hoe ze Mariah over haar wang begon te kietelen. Valencia zuchtte, "Jij als vader ... had ik nooit verwacht mijn kind.." zei Valencia grijnzend. Ze keek Seth aan, "Seth. Je vergeet 1 ding telkens. Jij bent de kracht..... WEES GEEN ZWAKKELING! JIJ BENT DE KRACHT DUS DOE HET GOED OF IK RUK JE ARMZALIGE INGEWANDEN ERUIT!" brulde Valencia en sloeg met haar hand een rots kapot. Seth grijnsde, "dit miste ik," zei hij lachend. "Fel'dans demoneye!" riep Seth. Een groot zwart teken verscheen voor hem waaruit meerdere demonisch zwarte en rode stralen kwamen die Valencia meesleurden naar het oog, ze kwam niet los en kreeg heel veel stroom, duisternis, vuur en destructie door haar lichaam gejaagd. Een wezen zou sterven maar Valencia die niet meer kon sterven grijnsde enkel kreunend en toen ze vrij kwam wou ze Seth een kopstoot geven maar hij ving haar voorhoofd op en gaf met zijn linkerhand die hij vormde tot een gigantische vuist een keiharde linkse. Valencia grijnsde, "Je bent sterker, dat wel.... maar nog niet perfect," lachte ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mariah

avatar

Aantal berichten : 151

Karakter
Leeftijd: around 17 years now...
Rang: Full protecter and I like it!
Partner: Come and spinn my life upside down

BerichtOnderwerp: Re: Improving my fightingskills   vr sep 30, 2011 9:52 am

Ademloos keek Mariah vanuit haar kinderzitje naar haar vader en oma die samen aan het trainen waren. Uiteindelijk werden haar ogen vochtig toen ze haar oma de volgende woorden hoorde zeggen. "Moora, vier slagen." zei ze. Haar vader snoof Moora giechelde en kietelde Mariah over haar wang. Haar oma zuchtte, "Jij als vader ... had ik nooit verwacht mijn kind.." zei ze grijnzend. Ze keek Mariah's vader aan, "Seth. Je vergeet 1 ding telkens. Jij bent de kracht..... WEES GEEN ZWAKKELING! JIJ BENT DE KRACHT DUS DOE HET GOED OF IK RUK JE ARMZALIGE INGEWANDEN ERUIT!" brulde ze en sloeg met haar hand een rots kapot. Haar vader grijnsde, "dit miste ik," zei hij lachend. Maar ondertussen stroomde de traantjes absoluut over Mariah's wangen. Ze vond het niet leuk hoe haar oma tegen haar papa schreeuwde. "Fel'dans demoneye!" riep haar vader. Een groot zwart teken verscheen voor hem waaruit meerdere demonisch zwarte en rode stralen kwamen die Mariah's oma meesleurden naar het oog, ze kwam niet los en kreeg heel veel stroom, duisternis, vuur en destructie door haar lichaam gejaagd. Mariah liet een kreet van schrik los uit haar mond terwijl ze angstig toekeek. Maar kreunend kwam ze vrij en wou haar vader een kopstoot geven. Maar hij ving haar voorhoofd op en gaf met zijn linkerhand die hij vormde tot een gigantische vuist een keiharde linkse. Haar oma grijnsde, "Je bent sterker, dat wel.... maar nog niet perfect," lachte ze. Bij die woorden kroop ze uit het wiegje en liep stevig met poekie aan haar zijde naar haar vader en oma. Toen ze daar aan kwam trok ze aan de broek van haar vader. "Papa, oma ikke helpen?" Vroeg ze haar traantjes weggeveegd. Ze glimlachte naar hun terwijl ze haar handje opstak naar haar oma. "Oma.. Mag ikke helpen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Setherian
King
avatar

Aantal berichten : 684

Karakter
Leeftijd: 29
Rang: wizardking
Partner: Mimi... that bloodyvampelf stole my heart

BerichtOnderwerp: Re: Improving my fightingskills   vr sep 30, 2011 10:09 am

"Papa, oma ikke helpen?" Vroeg ze haar traantjes weggeveegd. Ze glimlachte naar hun terwijl ze haar handje opstak naar haar oma. "Oma.. Mag ikke helpen?" Valencia lachte, "nee kleine meid, dit is voor grote mensen... jij anders auwauw krijgen.. ga maar naar Moora en juig voor papa, jij zo helpen snappie?" vroeg Valencia lachend. Ze stapte een aantal meters opzij om Mariah buiten het gevecht te houden. Seth volgde haar voorbeeld en grijnsde. Ineens werd Seth tegen de grondgeslagen terwijl Valencia op hem afliep. Zachtjes kneep ze haar vuist telkens iets strakker dicht en Seth hield zijn adem in. In enkele seconden zat valencia vlak boven hem en grijnsde. Seth trapte echter in haar maag waardoor ze boog. In die fractie van een seconde, wierp hij haar de lucht in, sprong erzelf achterna omhoog en smeet haar tegen een boom aan. Gevolgd door een angstaanjagende hoeveelheid dodelijke salvo's. Moora zweeg en hield haar adem in. Toen de rook opging stond Valencia overeind met enkele gapende gaten in haar lichaam ze zweeg. Zachtjes viel ze op haar knieën. "Regain, regeneration!" mompelde ze... langzaam vulde de gaten zich en stond ze weer op. "Seth... tot je kracht hoger is dan de mijne moet je oefenen." zuchtte Valencia en schoot een donderende schok door Seth's lichaam waarna hij als een magneet op haar af vloog. Simpel greep ze hem vast in 1 hand en bracht zijn gezicht naar dat van haar. "Seth.... lieverd.... je bent. te .. zwak..." zei ze simpel aanmoedigend aangezien dat haar manier van aanmoedigen was. "UNHOLY DREADWRATH" gromde Seth en hij haalde uit met zijn vuist en verbrijzelde met 1 klap Valencia's rechter arm en schouderblad. Ze was gedwongen hem lso te laten en gromde. "Ellendig...... ik vind dit leuk voor je..." zei ze grijnzend. Seth gaf een kopstoot en Valencia deed hetzelfde. Na vier klappen stonden ze beide met koppijn overeind. 'Chaosmorph horns" gromde ze in koor en sloegen met de hoorns van duistere energie tegen elkaar en die bleven haken. Seth drukte zijn linker hand in die van Valencia en zijn rechterhand sloot zich rond haar andere arm en dwong haar naar achter, alleen Valencia probeerde hetzelfde en de twee bleven staan. "Nirvana.." zei Seth. Valencia opende haar ogen verschrikt, "HEB JE DIE GELEERD?!" in een flits was het voorbij. Valencia lag op de grond, met haar ledematen vreemd uitstekend en met extra hoeken en buigingen erin. Ze lag bloedend en kreunend op de grond, de wonden waren talrijk en diep. Ze grijnsde, "vuil rotjoch.... en nu graag het bedankje voor je in leven laten." snoof ze lachend. Seth tilde Valencia op en na wat simpele woorden was ze weer normaal. Valencia liep langzaam op Mariah af, "nu even dit... hoe gaat het met me favoriete kleindocther?" vroeg ze grijnzend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Improving my fightingskills   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Improving my fightingskills
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fantasy Life :: Territoria :: Tovenaars Territorium :: Hoogbergen-
Ga naar: