Find yourself back in this land, far from the sorrow-full world of the Humans. Live as you please and fight for everything you own, together we will rule this world!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Lucy Nemesis You come alive

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rox

avatar

Aantal berichten : 324

Karakter
Leeftijd: 57 (Menselijke leeftijd 17)
Rang: beschermer
Partner: my only love my little daughter who has mush laughing when her parents died before her eyes, Lucy you let my heart beat again

BerichtOnderwerp: Lucy Nemesis You come alive   wo nov 09, 2011 2:09 pm

Rox zat nog even op het trein en staarde naar haar nicht maar met haar gedachte ergens anders. Rox had gee zin om iemands anders gedachte te lezen ze mste wat in hara leven een gevoel dat ze nog nooit eerder had gevoeld. rox liep met een doodse blik van het terein af ze had een gevoel dat ze iets anders moes doen dan andere pijn te laten lijde. Rox sloop naar het andere gebied die aan de gebieden van de vampiers kruisde. Ze kwam bij de ridders uit en voelde hoe het gevoel haar af knelde. "Wat mis ik toch steets?" Verluisterde ze tegen haar zelf het was een gevoel wat ze nooit eerder had gevoelt iin haar mieserige lichaam. Rox kwam toen rustig langs een huis met ene familie die gezellig bij ekaar zaten met een klein meisje op haar schoot die nog niet lang er was kon Rox zien. "Dat msi ik dus of niet?" Rox ging via de muur op het dak en kwam langzaam door een raampje van de badkamer ze wachte af tot dat de familie ging slapen maar de tijd stond te stil voor haar. Rox pakte toen haar kans ze soop naar de kamer van het pas geboren babytje en zag haar daar lieef liggen. Rox gevoel veranderde en voelde hoe het warme lihaam van ed baby haar pink vast pakte. Maar er kwam een onderbroking tussen het moment ed ouders kwamen met ene geschokte gezicht en keke naar rox. "Wat moet jij hier!" Schreeuwde de ouders tergelijke tijd en het engste wat Rox er uit kon zeggen was. "Lijd!" De vrouw geilde toen en pakte naar haar hoofd die opeens uit elkaar knalde Eox keke met evrwarde blik naar ed kracht die ze had berijkt door hunter en kon het niet geloven. rox gaf toen ene grijnzende blik naar ed vader die jakend bij zijn vrouw zat. "Ik zou het lijden wel even voor je stoppen." Zei ze met een valse sstem en dan man keek naar haar. Rox grijnsde toen breed en zag hoe de man gilde door de pijn die door zijn hoofd ging toen Rox een knik gaf. Op een geven moment vond Rox het wel welletje en schopte ze ed hoofd van ed vader er af. Rox hoorde toen de baby huilen en stapte er snel op af toen ed baby zag hoe ed ouders dodo bloede maakte ze ene giegelde geluid van vreugde. Rox glimlachde naar haar en zakte door haar benen van vreugde. "Jou miste ik in em leven!" Terwijl Rox dat sel zei Maakte ze ene kleine beet in de baby en lied de gif door het lichaam stromen. Rox maakte snel de pols open en zag hoe het meisje raar keek. Rox lied toen langzama het bloed van haar in het mondje glijen en zag hoe de baby begon te schudden en trappelen. " Roxtroosde de kleine meisje en zong ene liedtje tot het schudden gestopt was en het meisje langzaam in slaap viel. Rox glimlachde en fluisterde iets zacht in haar oor. "Vanaf vandaag ben jij Lucetta Nemesis." Zei Rox met ene grijns en knuffelde het meisje terwijl haar ogen rood erden van de verandering en haar blond viel netzoals van Rox.

(Only Lucy And Denaii)
Ruby, You are the miracle that I made when you were only one day old:
 


Laatst aangepast door Rox op zo nov 27, 2011 8:39 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunter
Awesome Miss G
avatar

Aantal berichten : 604

Karakter
Leeftijd: 82
Rang: Elf King
Partner: What has happend to me? Felix, I do love you, I swear, but Dawn There is a connection that I can not explain

BerichtOnderwerp: Re: Lucy Nemesis You come alive   wo nov 09, 2011 10:43 pm

- weer open gegooid, alles is uitgewerkt

~~~~~~~~~~~~~~~~


~ Hunter ~ Sheila ~ Morgan ~ Brandon ~ Alice ~ Hadley ~ Astra ~ Aryanna ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lucy Nemesis You come alive
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fantasy Life :: Territoria :: Ridder Territorium :: De Stad-
Ga naar: