Find yourself back in this land, far from the sorrow-full world of the Humans. Live as you please and fight for everything you own, together we will rule this world!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Hidden

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Setherian
King
avatar

Aantal berichten : 684

Karakter
Leeftijd: 29
Rang: wizardking
Partner: Mimi... that bloodyvampelf stole my heart

BerichtOnderwerp: Hidden   zo nov 27, 2011 10:57 am

Seth verhief zijn stem "Dragonsong!" zei hij al leek het over te gaan in een brul. Uit zijn mond wierpen ijzige koude stralen gevolgd door vlammen die naar voren schoten. De beer die voor hem had gestaan was geflambeerd en ingevroren. Geen winterslaap meer voor hem. Seth draaide zich snel om, de beer was gek geworden, vampieren in de buurt, dat was al duidelijk vanwege de bijtwonden. Een hand vloog naar Seth's keel alleen de hand was te langzaam Seth scheurde de hand los van de arm en rukte de arm vervolgens los. Vanuit de wond groeide er een infectie in een nanoseconde die zich omhoog at en een spoor van etterend groen vlees achterliet. De tweede vampier knalde uit elkaar door een beweging van Seth's hand. De derde die hem op zijn rug was gesprongen werd doorboord door 2 stekelachtige uit segmenten bestaande vleugels geraamtes die hem door midden scheurden en daarna als eet stokjes weg gooiden. Seth lachte even en werd weer normaal. Zijn kracht was gestegen en hij had geen enkel vermoeden dat ergens... nog iets naar hem zat te kijken... of beter gezegd iemand.


-Victoria-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victoria

avatar

Aantal berichten : 7

Karakter
Leeftijd: 31
Rang: Seth's Stalker =3
Partner: Loving me is like loving a demon

BerichtOnderwerp: Re: Hidden   ma nov 28, 2011 3:37 am

Al jaren was het zo, al jaren bespiedde ze het miezerige koninkje van haar volk. Setherian Fel'dan, iemand die ze niet meer kon haten dan elk ander. Haar ogen stonden vol haat als ze naar hem keek, al sinds ze er de kracht voor had stond ze dagelijks over haar bol gebogen om hem te bespieden. Ze wist ondertussen al alles over hem, over zijn geliefde en zijn kinderen. Ze wist precies wat ze moest doen om hem pijn te doen, dit was veel en veel te makkelijk. Maar hem doden mocht ze niet totdat hij wist wie ze was. Ze snoof even, dat vond ze zelfs nog de grootste onzin die er was. Nu was een nieuwe dag aangebroken om hem weer in haar aandacht te houden. De laatste jaren was haar kracht toegenomen met alle doden die zich door haar hand hadden plaats gevonden. Haar ogen glansden even op en ze lachte. hij zou niet weten wat hem ging overkomen, maar toch had ze wel iets van zorg. Als zij nu al op maximale kracht was, dan moest hij dat ook zijn. Ze schudde even haar hoofd en liet haar handen op de bol zakken waardoor een zwarte gloed ontstond en langzaam toch de Tovenaars king tevoorschijn kwam. Seth verhief zijn stem "Dragonsong!" zei hij al leek het over te gaan in een brul. Uit zijn mond wierpen ijzige koude stralen gevolgd door vlammen die naar voren schoten. De beer die voor hem had gestaan was geflambeerd en ingevroren. Ze fronste even, op deze manier kwam ze er ook achter waar hij werkelijk toe in staat was. Toen verschenen er meerdere vampiers, en het bleek dat ze geen schijn van kans tegen hem maakte, zonder al teveel moeite schakelde de king ze uit en Victoria fronste even vol. ''Wacht maar af,jouw eind zal nog komen.'' Sprak ze sinister in zichzelf en liet het beeld even keren. ''Je hebt een hoop kracht, maar je bent niet de enige.'' Fluisterde ze weer en ze grinnikte opnieuw.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Setherian
King
avatar

Aantal berichten : 684

Karakter
Leeftijd: 29
Rang: wizardking
Partner: Mimi... that bloodyvampelf stole my heart

BerichtOnderwerp: Re: Hidden   ma nov 28, 2011 3:52 am

Seth zuchtte en ging alm zitten, hij rekte zijn armen ondertussen uit en gaapte. Langzaam legde hij zijn handen rond zijn middel en zuchtte nogmaals. Hij verzamelde vocht rond hem uit de lucht en gebruikte dat als een mist vlaag. Hij gebruikte de mist als krachtbron en cirkelde het rond tot de stroming groot en krachtig genoeg was. Het vormde zich om tot ijs en knalde als een wezen op de grond. Langzaam schudde het ijzige beest diens kop en gromde naar Seth. Het beest haald eop bevel uit en Seth spleet zijn eigne magie met de prothese arm omgevormd tot zwaard. Pure demonische energie kon de rest doorboren en afmaken. Zijn prothese werd weer normaal en Seth zuchtte.
-flutpost gtg-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victoria

avatar

Aantal berichten : 7

Karakter
Leeftijd: 31
Rang: Seth's Stalker =3
Partner: Loving me is like loving a demon

BerichtOnderwerp: Re: Hidden   di nov 29, 2011 12:34 pm

Het bleef voor haar altijd interessant, elke dag leerde ze meer en meer. Met al die informatie opgeslagen binnen haar hersenen wist ze wat ze moest doen. Een van de zoveel voordelen die zij had en dat miezerige koninkje niet had. ''Laat maar zien wat je in huis hebt, laat me alles zien.'' Fluisterde ze sinister en lachte even kil. Nu drukte ze even haar handen tegen de bol om nog beter te kunnen kijken. Seth zuchtte en ging kalm zitten, hij rekte zijn armen ondertussen uit en gaapte. Langzaam legde hij zijn handen rond zijn middel en zuchtte nogmaals. Hij verzamelde vocht rond hem uit de lucht en gebruikte dat als een mist vlaag. Hij gebruikte de mist als krachtbron en cirkelde het rond tot de stroming groot en krachtig genoeg was. Het vormde zich om tot ijs en knalde als een wezen op de grond. Langzaam schudde het ijzige beest diens kop en gromde naar Seth. Het beest haald eop bevel uit en Seth spleet zijn eigne magie met de prothese arm omgevormd tot zwaard. Pure demonische energie kon de rest doorboren en afmaken. Zijn prothese werd weer normaal en Seth zuchtte. Victoria fronste even maar grijnsde toen weer. ''Ga vooral door jochie, laat zien tot hoever jou Fel'dan krachten zich hebben ontwikkeld. Toon het aan mij.'' Het laatste was alleen maar een bevel, maar ze wist dat het niet veel nut had, hij hoorde haar toch niet.

-fail
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Setherian
King
avatar

Aantal berichten : 684

Karakter
Leeftijd: 29
Rang: wizardking
Partner: Mimi... that bloodyvampelf stole my heart

BerichtOnderwerp: Re: Hidden   di nov 29, 2011 7:56 pm

Seth voelde een hand op zijn schouder, "U vreest voor de oorlog?" vroeg Selene kalm met in haar hand een stukberenvlees waar ze heel charmant rauw van zat te eten. Haar vriendelijke gezicht zat onder het bloed terwijl ze een hap nam. Seth glimlachte even, "Beetje... en het is heel charmant hoe jij als een echte dame rauwvergiftigd berenvlees kan eten." zei Seth tegen zijn oudste vriendin en companion. "Dankjewel," lachte Selene. Zoals gewoonlijk ging Selene heel charmant lui op de grond naast hem zitten. Op eerste gezicht zou je haar uitlachen en niks doen... alleen Seth wist beter door jaren ervaring. "Nog een paar jaar... dan laat ik je gaan," fluisterde Seth waarna hij haar nagels in zijn arm voelde. Heel charmant kneep ze terwijl ze hem aankeek. "Ik had Valencia iets beloofd. Jou beschermen.. jong of oud... zwak of sterk.. tegen bekend als onbekend, dreigingen en gevaar." gromde ze. Waardoor Seth stilviel en zachtjes 'dankje' prevelde.

-ER MAG IEMAND BIJKOMEN Anders word t lastig-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mariah

avatar

Aantal berichten : 151

Karakter
Leeftijd: around 17 years now...
Rang: Full protecter and I like it!
Partner: Come and spinn my life upside down

BerichtOnderwerp: Re: Hidden   di nov 29, 2011 10:09 pm

Met langzame stapen schoof ze vooruit. Nou ja zij.. Ze was half in slaap gevallen maar iets had haar wakker gemaakt. Een angst. De beelden.. De dingen stonden in haar gedachtes gegrift. Seth.. Ze kon hem nieteens meer haar vader noemen.. Haar vader leefde en al die jaren had hij haar gezocht.. Al die slapeloze nachten van haar jeugd leken zich op te stapelen en ze had nieteens meer op haar benen kunnen staan. Zo jong.. 13 jaar en nu.. nu wist ze al niet meer wat er was.. Wat was er met haar leven? Zo kon ze niet doorgaan.. Ze was een Fel'dan maar ook weer.. niet.. Ze was een iemand een ziel verloren en alleen gelaten om te sterven. Haar vroegere ziel die geloofde in het goede leek elke dag verder weg te kwijnen. Ze zag alleen nogmaar het slechte van de wereld.. Wat zo veel makkelijker was als het goede.. De wereld was zo.. vreselijk.. En hoe verder haar training kwam.. Hoe angstiger ze werd.. Hoe sterker Joanna en Poekie werden.. Ze zouden voor haar vechten.. Maar tegen haar.. zou het kunnen? De eerste blikken van Joanna waren nog in haar geheugens gegrift.. De leugens.. Langzaam aan kwam Mariah achter het verleden van haar Summon.. En ze moest het haar vader vertellen.. Haar moeder.. Maar op dit moment lag ze op de rug van een reusachtige witte tijger die haar naar wist zij veel waarnaartoe bracht.. het maakte haar niet uit.. In de verte hoorde ze iets.. Ongelovelijk maar waar was dat stem van haar moeder.. Wat deed zij hier? Mariah richtte zich op en staarde in de verte waar ze naast haar moeder ook haar vader zag. Voorzichtig sprong ze van Poekie die haar gelijk ondersteunde. Na Kynia.. was het slechter met Mariah gegaan, ze had teveel van haar krachten gevraagd.. Uiteindelijk gewonnen maar tegen elke prijs.. De angst voor haar chaosmorph was nu nog groter. Met langzame passen liep ze naar voren en zag haar vaders lippen bewegen. 'dankje' Kon ze er uit opmaken terwijl ze langzaam naar voren liep. Er hing een drijging in de lucht dat zeker.. Ze was niet alleen maar kijken wie er nogmeer waren kwam niet in haar op. Ze was onoplettend geworden.. Gefixeerd op haar vader en moeder stapte ze nogmaals naar voren ook al bleef Poekie staan. Hij gromde zachtjes maar het viel Mariah niet op. Eenmaal bij haar vader legde ze haar handje op zijn hand. "Papa?" Fluisterde ze zacht en keek hem aan. Ze was gegroeit de laatste tijd maar nogsteeds zoveel kleiner als haar vader, nu ongeveer even groot als Joanna voelde ze zich maar slap en klein in een wereld waar ze niet over kon heersen.. Als ze nieteens over haar eigen leven kon heersen.

(DoYouMind?
srry inspi van lied xD
https://www.youtube.com/watch?v=lMSkC2PGyTs
yay Mariah sad)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victoria

avatar

Aantal berichten : 7

Karakter
Leeftijd: 31
Rang: Seth's Stalker =3
Partner: Loving me is like loving a demon

BerichtOnderwerp: Re: Hidden   do dec 01, 2011 11:45 am

Ze bleef staren en haar grijns werd alsmaar breder. Seth voelde een hand op zijn schouder, "U vreest voor de oorlog?" vroeg Selene kalm met in haar hand een stukberenvlees waar ze heel charmant rauw van zat te eten. Meteen herkende ze haar als een summen, iets waarvan zij er ook een aantal had. Haar vriendelijke gezicht zat onder het bloed terwijl ze een hap nam. Seth glimlachte even, "Beetje... en het is heel charmant hoe jij als een echte dame rauwvergiftigd berenvlees kan eten." zei Seth tegen zijn oudste vriendin en companion. "Dankjewel," lachte Selene. Zoals gewoonlijk ging Selene heel charmant lui op de grond naast hem zitten. Op eerste gezicht zou je haar uitlachen en niks doen... alleen Seth wist beter door jaren ervaring. "Nog een paar jaar... dan laat ik je gaan," fluisterde Seth waarna hij haar nagels in zijn arm voelde. Heel charmant kneep ze terwijl ze hem aankeek. "Ik had Valencia iets beloofd. Jou beschermen.. jong of oud... zwak of sterk.. tegen bekend als onbekend, dreigingen en gevaar." gromde ze. Waardoor Seth stilviel en zachtjes 'dankje' prevelde. Victoria glimlachte gemeen. Was het koninkje bang voor een oorlog, dit kon haar goed van pas komen. Nu ineens verscheen er een klein meisje, en ze wist wie dit was. Dit was in Seths geadopteerde dochtertje Mariah. Haar echte vader was Mason Hykaru, vermoord door Selene. Eenmaal bij haar vader legde ze haar handje op zijn hand. "Papa?" Fluisterde ze zacht en keek hem aan. Ze was gegroeit de laatste tijd maar nogsteeds zoveel kleiner als haar vader. Victoria liet een kille lach los en grijnste. ''Brand maar los liefje.'' Fluisterde ze vol amuse en keek even op toen er een bekende schaduw naast haar verscheen. ''Moet ik voor u ingrijpen vrouwe?'' Klonk een zware maar bekende stem. Victoria draaide haar hoofd om en keek neer op haar geliefde huisdier en allereerste summon. Dit was een summon die haar moeder voor haar gecreërd had. Dit was daarbij ook een laatste herinnering aan haar moeder, voordat ze afgeslacht werd door die vervloekte Fel'dans. Ze schudde haar hoofd en stak haar hand uit. ''Nee Phelan Nog niet. Nog niet...'' Haar ogen glansden en vriendelijk aaide ze Phelan over zijn kop. Toen richtte ze haar blik weer op de bol en grijnsde en wachtte op de woorden van het kleine meisje.

Phelan:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Setherian
King
avatar

Aantal berichten : 684

Karakter
Leeftijd: 29
Rang: wizardking
Partner: Mimi... that bloodyvampelf stole my heart

BerichtOnderwerp: Re: Hidden   do dec 01, 2011 12:02 pm

"Papa?" Fluisterde ze zacht en keek hem aan. Ze was gegroeit de laatste tijd maar nogsteeds zoveel kleiner als haar vader. Seth glimlachte en keek naar Mariah, "Wat is er lieverd?" vroeg Seth met een glimlach en liep naar Mariah toe en tilde haar even op. Selene was erbij gekomen en glimlachte. Seth voelde haar arm om de zijne gehaakt heen. "Mariah... kijk eens," zei Seth kalm toen hij haar neerzette. Hij glimlachte en hief zijn armen , "Fel'dans Godslayer: Waking the dragon!" zei Seth. De grond trilde even uit het niets gemaakt van magma uit de dieptes en de schaduwen die eromheen kolkten onstond een wezen dat brulde en zijn vleugels uitsloeg, uit diens bek kwam rook omhoog stijgen en 4 rode ogen keken hen aan. Het beest, een tijdelijke summon van Alpha niveau liet bij een brul de dichtsbijzijnde bomen en planten tot as verschroeien. "Mariah... blijf doortrainen.. lang en vaak... dan ligt dit ook binnen jouw bereik.. alleen nu niet.. en nog lang niet.. maar ooit." zei Seth terwijl het wezen achter zich even op 2 poten verhief en met 6 meter hoogte boven Seth uitstak.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victoria

avatar

Aantal berichten : 7

Karakter
Leeftijd: 31
Rang: Seth's Stalker =3
Partner: Loving me is like loving a demon

BerichtOnderwerp: Re: Hidden   vr dec 02, 2011 5:44 am

"Wat is er lieverd?" vroeg Seth met een glimlach en liep naar Mariah toe en tilde haar even op. Selene was erbij gekomen en glimlachte. Seth voelde haar arm om de zijne gehaakt heen. "Mariah... kijk eens," zei Seth kalm toen hij haar neerzette. Hij glimlachte en hief zijn armen , "Fel'dans Godslayer: Waking the dragon!" zei Seth. De grond trilde even uit het niets gemaakt van magma uit de dieptes en de schaduwen die eromheen kolkten onstond een wezen dat brulde en zijn vleugels uitsloeg, uit diens bek kwam rook omhoog stijgen en 4 rode ogen keken hen aan. Het beest, een tijdelijke summon van Alpha niveau liet bij een brul de dichtsbijzijnde bomen en planten tot as verschroeien. "Mariah... blijf doortrainen.. lang en vaak... dan ligt dit ook binnen jouw bereik.. alleen nu niet.. en nog lang niet.. maar ooit." zei Seth terwijl het wezen achter zich even op 2 poten verhief en met 6 meter hoogte boven Seth uitstak. Victoria glimlachtte en keek even naare Phelan. ''Ik heb misschien een leuk idee voor je.'' Zei ze met een grijns en Phelan keek haar even aan. ''Wat dan vrouwe?'' Klonk zijn diepe maar melodieuze stem. Victoria grinnikte gemeen en keek weer even neer op de twee tovenaartjes. ''Waarom ga jij onze lieve koning niet ontmoeten, dat zou hij vast leuk vinden.'' Ze keek weer naar Phelan en grinnikte. ''en geen zorgen, hij zal je niet doden, je hebt de tekens, die bewijzen dat je van iemand bent, op je voorpoten. dus bedek ze niet.'' Ze grinnikte en keek weer even in haar bol. Phelan liet een zacht gelach horen en strekte zich uit. ''Ik ben al weg vrouwe.'' In zijn diepe stem klonk amuse en hij liep met krachtige passen weer naar buiten. Victoria keek hem even na en grinnikte toen ze zich weer op haar bol richtte. Met krachtige passen begon Phelan snelheid te meerderen en naderde al snel de plek waar Setherian en Mariah waren. Op een afstand ging hij langzamer lopen en keek even door de bosjes. Toen zette hij zich met een krachtige sprong af en vloog over de bosjes. Met zijn poten stevig tegen de grond stond hij daar dan, zonder een woord te zeggen keek hij op naar de twee tovenaars en ging toen zitten. Zijn grote staart krulde hij niet richting zijn voorpoten omdat hij ze dan zou bedekken. Nog altijd in haar glazen bol kijkend lachtte Victoria. ''Perfect!'' Zei ze lachend en bleef staren. Phelan bleef beide zonder woorden aanstaren, telkens hun blikken opvangend.

Time to meet the sweetie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mariah

avatar

Aantal berichten : 151

Karakter
Leeftijd: around 17 years now...
Rang: Full protecter and I like it!
Partner: Come and spinn my life upside down

BerichtOnderwerp: Re: Hidden   di dec 06, 2011 1:14 am

Mariah had ademloos toe gekeken maar toen slikte ze langzaam. "Papa.. ik moet je iets vertellen over Dave.." Fluistwrde ze en keek hem aan. Haar kleine broertje had een demon opgeroepen.. Maar hoe kon ze dat vertellen? Haar vader zou gek worden.. Misschien zou ze Pharom het laten vertellen.. maar aan de andere kant.. Haar vader wisr niets van Pharom, hoe zou hij reageren op de summon? Mariah slikte zacht. "Maar eerst.." Voor ze verder kon begon Poekie te grommen en een krachtige gedaamte vloog over de bosjes. Met zijn poten stevig tegen de grond stond de grote zwart-rode hond daar dan, zonder een woord te zeggen keek hij op naar de twee tovenaars en ging toen zitten. Zijn grote staart krulde hij niet richting zijn voorpoten omdat en hij bleef beide zonder woorden aanstaren, telkens hun blikken opvangend. Mariah keek even verbaast maar glimlachte daarna, ze stapte naar de hond toe en hoorde Poekie achter zich protesteren. Mariah glimlachte zwak en stak haar hand uit naar de hond die nog altijd stil bleef. Heel even.. twee seconden lang raakte haar hand zijn vocht toen werd ze met een ongelovelijke kracht achteruit gesleurd. Poekie sprong over haar heen naar de hond en trok grommend zijn bovenlippen op. Hij dook in aanvalshouding en ontblootte zijn scherpe klauwen. Geschrokeken keek Mariah op naar wie haar had weggesleurd, maar inplaats van haar vader wie ze had verwacht keek Pharom haar kil aan met zijn bloedrode ogen. "Niet.." Klonk zijn stem enkel terwijl hij de hond aankeek. "Je weet dat je van andermans summons af moet blijven.." Sprak hij zacht en Mariah's ogen schoten open. Was het een summon?? Mariahs keel was droog en ze probeerde het gal weg te slikken terwijl ze overeind kwam. Nu zag ze het.. Van wie was hij? Pharom had haar nogsteeds vast, hij was vast bang dat ze opnieuw de summon zou proberen te aaien. Poekie gromde nogsteeds terwijl hij de summon aankeek. Al die tijd had Mariah naar de summon gekeken. Maar nu pas dacht ze weer aan haar vader.. Pharom.. hoe zou ze het hem moeten uitleggen. Voorzichtig keek ze naar haar vader om zijn gezichtsuitdrukking te zien en hielt haar adem in.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Setherian
King
avatar

Aantal berichten : 684

Karakter
Leeftijd: 29
Rang: wizardking
Partner: Mimi... that bloodyvampelf stole my heart

BerichtOnderwerp: Re: Hidden   di dec 06, 2011 3:12 am

Seth merkte het wezen op en zuchtte. Wat deed die daar nou weer en gelijk begon Mariah's reactie. Seth was even leeg, zijn ziel had zich even naar binnen gekeerd om de drukte te negeren. Toen het kalm was knalde Seth naar buiten in razernij. Hij hief zijn hand, "Lumin!" riep hij hard en drukte iedereen met een glazen wand tegen de grond op Mariah na en zelfs Poekie werd geraakt alleen ging er dwars doorheen aangezien hij van Seth's kracht geschapen was. Seth snoof en hief zijn hand, "From the depths of hell i summon thy, Queen Silvatra" zei Seth. Een zwarte cirkel ontstond op de grond en uit het niets verscheen de slangachtige gedaante met haar armen kroop ze naar voren terwijl haar slangachtige achterlichaam zich stabiliseerde en zich vervormde. Ze paste zich aan , aan de omgeving en eindigde in een menselijke vorm. Haar ogen waren echter verticaal bij de pupillen en ze snoof terwijl een reptielachtige tong door haar lippen flitste. De gedaante hief haar arm en uit het niets werd die klauwachtige en kreeg schubben precies op dat moment verschenen uit de grond staken en spiesen die omhoog stonden. "DE VOLGENDE DIE EEN BEWEGING ZET WORD DOORBOORD," sneed de stem van Silvatra door de lucht. Seth knikte, aangezien het niet voor hem gelde. "Summon wat wil je en wie is je meester of meesteres.... Mariah... met jou heb ik nog een hartig woordje te spreken," zei Seth.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victoria

avatar

Aantal berichten : 7

Karakter
Leeftijd: 31
Rang: Seth's Stalker =3
Partner: Loving me is like loving a demon

BerichtOnderwerp: Re: Hidden   di dec 06, 2011 4:57 am

"Papa.. ik moet je iets vertellen over Dave.." Fluisterde Mariah tegen Setherian en Victoria fronste. "Maar eerst.." Voor ze verder kon begon Poekie te grommen en het krachtige gedaante van Phelan vloog over de bosjes. Geduldig bleef Victoria in haar bol staren, een glimlach was nog steeds rond haar lippen gedrapeerd. Phelan deed precies wat ze hem had opgedragen, zoals altijd natuurlijk. Mariah keek even verbaast maar glimlachte daarna, ze stapte naar de hond toe en hoorde Poekie achter zich protesteren. Mariah glimlachte zwak en stak haar hand uit naar de hond die nog altijd stil bleef. Heel even.. twee seconden lang raakte haar hand zijn vacht toen werd ze met een ongelovelijke kracht achteruit gesleurd. Victoria voelde hoe haar hand zich verstrakte tot een vuist toen ze zag dat de grote tijger van het meisje naar Phelan sprong. Phelan staarde het grotere dier onbewogen aan en maakte geen aanstalte om ook maar in de aanval te gaan. Perfect jochie.'' Fluisterde Victoria en grinnikte. Ze liet haar bol even inzoomen op de Summon die het meisje bij Phelan had weggetrokken en fronste. "Niet.." Klonk de stem van de summon enkel terwijl hij de hond aankeek. "Je weet dat je van andermans summons af moet blijven.." Sprak hij zacht en Mariah's ogen schoten open. Phelan staarde de nieuwe summon nu even aan en zwiepte eenmaal met zijn staart. Toen het kalm was knalde Seth naar buiten in razernij. Hij hief zijn hand, "Lumin!" riep hij hard en drukte iedereen met een glazen wand tegen de grond op Mariah na. Victoria lachte heel even, ze wist wat ze deed. Seth snoof en hief zijn hand, "From the depths of hell i summon thy, Queen Silvatra" zei Seth. Een zwarte cirkel ontstond op de grond en uit het niets verscheen de slangachtige gedaante met haar armen kroop ze naar voren terwijl haar slangachtige achterlichaam zich stabiliseerde en zich vervormde. ''Goedzo, laat maar zien wat je kunt, gebruik al je kracht.'' Ze wist dat er niemand luisterde maar het deerde niet. "DE VOLGENDE DIE EEN BEWEGING ZET WORD DOORBOORD," sneed de stem van Silvatra door de lucht. Victoria kon zich nu niet inhouden en lachte luid. "Summon wat wil je en wie is je meester of meesteres.... Mariah... met jou heb ik nog een hartig woordje te spreken," zei Seth. Phelan keek de koning even aan en lichtte toen zijn kop omhoog alsof hij naar de lucht keek. Maar in werkelijkheid zocht hij contact, toestemming om zichzelf vrij te geven. Toestemming om gewoon te kunnen antwoorden. Victoria glimlachtte, het deed er voor haar even niet toe. ''Vertel maar kleintje van mij, laat ze maar weten wie je bent. Wees er trots op.'' Ze had haar aandacht losgelaten van de bol en focuste zich op Phelan. Phelan knikte nu heel licht en keek Seth aan. Soepel hees hij zich op al zijn poten en rekte zich even uit. Hij Ademde toen even in en gromde heel kort. ''Phelan,'' sprak hij met zijn diepe maar melodieuze stem. Hij sloot zijn ogen even, duidelijk geen haast hebbend. ''Mijn naam is Phelan,'' herhaalde hij rustig.''En mijn meesteres is Victoria.'' Hij sprak met opzet haar achternaam niet uit. Dat was niet nodig voor hem. Weer in haar bol kijkend knikte Victoria en grinnikte heel zacht. ''Goedzo Phelan, ik wist dat ik op je kon rekenen.'' Ze liet haar blik echter naar Seth gaan om zijn reactie te kunnen peilen. Over Silvatra maakte ze zich geen zorgen, als Phelan echt in de problemen dreeg te komen zou ze wel ingrijpen en nog een van haar summons op hen af te sturen. Phelan liet zich weer op zijn achterste zakken en krulde nu wel zijn staart om zijn voorpoten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hidden   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hidden
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fantasy Life :: Territoria :: Tovenaars Territorium :: Hoogbergen-
Ga naar: