Find yourself back in this land, far from the sorrow-full world of the Humans. Live as you please and fight for everything you own, together we will rule this world!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ALLEEN VYNDI

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Madoka
Deputy
avatar

Aantal berichten : 18

Karakter
Leeftijd: looks like 14 (160)
Rang: Deputy
Partner: Kiss me hun...

BerichtOnderwerp: ALLEEN VYNDI   za dec 10, 2011 10:04 amZe rende, zo snel als ze kon. Achter het beest aan wat voor haar rende. Ze moest het pakken. Haar bloedpijl was laag geworden. Lager dan voorheen. Ze moest er wel iets aan doen. Anders zou het haar dood kunnen worden. Dan zal ze Vyndi nooit kunnen opvolgen. Ze moest stiekem niets van der hebben. Deed alleen de dingen die moesten omdat ze anders nooit haar opvolger zou kunnen worden. Ze was overigens al Deputy, en haar eindgoal was vlakbij. Helaas voor haar was er nog een andere Deputy. Een jongen. Als ze hem nou ook vermoorden kon… Voor ze het wist lag ze daar, met het beestje in haar handen. Het probeerde haar te krabben, haar nagels in haar bleke huid te stoppen. Voorzichtig gingen haar handen naar het keeltje van het kleine beestje en klemde zich eromheen. Zorgde ervoor dat het geen lucht meer kreeg. Vervolgens gooide ze het op de grond en leunde met haar knie op haar buikje. Het stopte met ademen, en rustig stond ze weer op. Daar stond ze dan, het bloed drupte langs haar vingers en kwam op de grond. Daar, voor haar lag een kat. Opengescheurd aan alle kanten. Alle ingewanden lagen ernaast. De darmen war vastgebonden rond het nekje van het kleine beestje. En de oren lagen naast zijn kopje. Veel kon ze zich nooit herinneren van de moorden die ze pleegde. En dit was er een van. Ze wist niet wat er gebeurd was. Maar ze voelde zich weer goed. Kon weer actief meedoen met de rest. Haar handen veegde ze zorgvuldig af aan haar witte jurkje, en liep weg alsof er nooit was gebeurd was.
Wanneer ze aankwam bij de begraafplaats bleef ze even staan bij een versteend standbeeld. Dat was haar moeder. Ze was groter dan dat zij was, haar haren kwamen tot haar onderrug en ze was elegant. Ze was altijd een groot voorbeeld voor der geweest. Maar ze had de vampieren ten schande gedaan. Ging uit met een elf. Een vervloekte elf. Wat moest ze in vredesnaam met een elf. Maar ze had nu wat ze verdiende. Een straf, een pijniging die ze voor altijd bij zich zou dragen, zelfs nu ze dood was. Vlug, met haar voet trapte ze tegen het beeld aan, en smeerde vervolgens de restjes bloed af aan het beeld. ‘Stom wijf’ mompelde ze zachtjes in zichzelf. Ze zakte daar haar knieën heen en keek in de kuil. Maar had niet door dat er iemand aankwam


Kort Q_Q


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
ALLEEN VYNDI
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fantasy Life :: Territoria :: Vampier territorium :: Brandstapel-
Ga naar: