Find yourself back in this land, far from the sorrow-full world of the Humans. Live as you please and fight for everything you own, together we will rule this world!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 A young woman with a great task. (Aramiro)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jasmyn
Queen
avatar

Aantal berichten : 384

Karakter
Leeftijd: 21
Rang: Queen
Partner:

BerichtOnderwerp: A young woman with a great task. (Aramiro)   wo jan 04, 2012 3:28 am

Jasmyn haar ranke lichaam bewoog sierlijk door de kamer, ze wachtte op haar grote en enige liefde Aramiro. Als King en Queen waren ze het perfecte koppel, de meeste king en queens hadden geen relatie. Door hun relatie was het regeren van het ridderrijk beter geregeld en ging veel vloeiender dan de meeste rijken. Jasmyn had automatisch haar hand op haar zwaard terwijl ze liep. Toen de jonge queen voetstappen hoorde op de lange wenteltrap naar haar kamer keek ze meteen op. De gedachten van wie het zou kunnen zijn popte een voor een in haar hoofd op. De eerste ei in haar hoofd opkwam was aramiro.

mega flut
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aramiro
King
avatar

Aantal berichten : 140

Karakter
Leeftijd: 25
Rang: King
Partner: Jasmyn i feel youre Heartbeat for me...

BerichtOnderwerp: Re: A young woman with a great task. (Aramiro)   wo jan 04, 2012 3:44 am

Aramiro liep met grote passen te ijsberen. Een grote taak rustte op zijn en op Jasmyns schouders. Ach, Jasmyn, hij werd al helemaal warm bij het horen van die naam, ze was geweldig. Even vergat hij al zijn zorgen en stopte hij met ijsberen. Hij moest maar eens naar haar toe gaan, ze hadden grote plannen voor het hele rijk, en zeker nu de oorlog eraan zat te komen. Hij gespde zijn zwaard vast, dat gaf hem altijd een gevoel van veilligheid, deed de deur open en liep met een snelle tred weg, naar de wenteltrap, naar Jasmyns kamer. De bedienden en andere mensen die langs liepen bogen voor hem, maar hij gaf er weinig aandacht aan. Hij wuifde alle vragen en complimenten netjes weg met zijn hand terwijl zijn ogen gefocust bleven op die ene deur. De wachters keken hem met een opgetrokken wenkbrauw na, maar hij had daar geen oog voor. Zijnvoeten zochten zich een weg op de marmeren treden en zijn ogen moesten even wennen aan de lichte duisternis die kwam opdoemen. Hij hoorde geschuifel beneden, en zijn hart maakte een sprong. Hij was beneden aangekomen, draaide de hoek om en zag haar daar staan. Een glimlach verscheen op zijn gezicht, en zijn ogen begonnen te twinkelen.''Jasmyn!'' Zei hij blij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A young woman with a great task. (Aramiro)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fantasy Life :: Territoria :: Ridder Territorium :: Koningen kasteel-
Ga naar: