Find yourself back in this land, far from the sorrow-full world of the Humans. Live as you please and fight for everything you own, together we will rule this world!
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 why are you so angry sister

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dave

avatar

Aantal berichten : 126

Karakter
Leeftijd: 17
Rang: Beschermer
Partner: Love is something you can not predict when it happens

BerichtOnderwerp: why are you so angry sister   za jan 14, 2012 5:52 am

Geïrriteerd liep Dave richting het Elven territoria en Asa begon te praten 'Dave wil je haar zo graag zien?' En Dave knikte, hij wou al jaren zijn zusje die blijkbaar meest op een elf leek, hij had al zoveel over haar gehoord dat de jonge nieuwsgierig is geworden. 'Ager neem even een lichaam van een normale hond aan.' Zei hij bevelend en Zijn demonen hond veranderde in een grote Dobermann. En Asa pakte een honden riem en deed het om Agers Hals en hield hem vast 'Waarom moet dat nou.' Vroeg Ager geïrriteerd en Dave knikte 'JE weet best dat jou lontje kort is.' En Ager knikte als bevestiging. Toen hij stopte in de schaduw en zag een meisje met blauw haar zitten met wat andere elven maar die interesseerde hem niet, alleen een meisje met blauw haar die heel erg op zijn moeder leek, Dave stapte uit de schaduw Asa verdween en hij kreeg de honden riem in zijn handen en Ager liep gehoorzaam naast hem 'Sàra?' vroeg hij rustig en wachte af.

-eerst Sàra-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://angelvsdevil.actieforum.com/
Sára

avatar

Aantal berichten : 10

Karakter
Leeftijd: 16 Years already
Rang: Apprentice
Partner: Love is a lie made to make you weak.. Look at my mum..

BerichtOnderwerp: Re: why are you so angry sister   za jan 14, 2012 6:44 am

"Waarom gaat het altijd over jou!" De woorden schoten feller als bedoeld uit haar mond tegen haar jongere zusje Meredith. Tranen gleden onophoudelijk over haar wangen terwijl ze zich abrupt omdraaide. Stomme zus.. Zachtjes vloot ze tussen haar tanden door terwijl ze het paleis uit rende. Een jong lichtbruin paard met spierwitte manen kwam gracieus uit de bossen gelopen en hinnikte licht naar haar. Sára moest glimlachen van de aanblik van de vrolijke jonge merrie. Sundancer deed haar naam eer aan. De dochter van haar moeders hengst had zichzelf gebonden aan haar. Sára sprong rustig op haar rug een omarmde de merrie. Ze had een band met Sundancer die dieper was als welk andere soort liefde dan ook. Langzaam kneep ze haar benen aan en Sundancer schoot in een soepele galop tot diep in het bos. Daar liet ze zich van heet paard glijden wie rustig een paar meter verderop begon te grazen, ze begreep haar opnieuw zoals altijd. Sára legde haar hoofd in haar handen en bleef zo zitten, denkend aan alles wat haar was gebeurd... Haar ouders.. Haar vader en haar moeder.. Haar zusje en haar broer.. 'Sàra?' Klonk een bekende stem en ze keek op. Daar stond haar broer in de schaduwen.. Snel veegde ze haar gezicht droog en stond op. Ze keek hem aan en probeerde te glimlachen al ging dat niet echt.. "Dave.." Fluisterde ze zachtjes en keek hem aan terwijl ze zacht slikte. Niet echt helemaal in staat wat te zeggen gleed ze even met haar hand door haar blauwe haar om het goed te laten zitten. Ze slikte zachtjes en bleef hem aankijken.

Sundancer:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dave

avatar

Aantal berichten : 126

Karakter
Leeftijd: 17
Rang: Beschermer
Partner: Love is something you can not predict when it happens

BerichtOnderwerp: Re: why are you so angry sister   za jan 14, 2012 7:01 am

. "Dave.." Fluisterde ze zachtjes en keek hem aan terwijl ze zacht slikte. Niet echt helemaal in staat wat te zeggen gleed ze even met haar hand door haar blauwe haar om het goed te laten zitten. Ze slikte zachtjes en bleef hem aankijken. En dave lachte hoe ze haar haar probeerde goed te laten zitten 'ik ben niet zo bijzonder dat je je haar recht moet zetten.' plagerig en kwam naar haar toe maar Ager bleef staan en wou maar niet verder lopen, paar keer trok het jonge en liet Asa weer tevoorschijn komen en zijn hond overnam toen dat eindelijk gebeurde liep hij naar zijn jongere zus toe en omarmde haar en liet snel los 'wie heeft het je aangedaan zusje dat je hier zo zielig zat.' vroeg hij rustig en keek haar recht in de blauwe ogen, dezelfde die hij ook had en zijn zusje meredith allemaal van hun moeder Mimi maar verder waren ze allemaal verschillend met karakter en uiterlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://angelvsdevil.actieforum.com/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: why are you so angry sister   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
why are you so angry sister
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Fantasy Life :: Territoria :: Elfen Territorium-
Ga naar: